Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Mobrashop - Strada 11 Iunie Nr. 50, Sector 4, Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme 0 pareri
0
Ratingul tau: -
Numar de telefon: 
+403.143.776 (Mobil)
+403.143.776 (Mobil)
Adresa: 
Strada 11 Iunie 50
Sectorul 4 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Cartier
Unirii-Calarasilor-Alba Iulia, Cotroceni - Eroilor - Izvor
Program: 
Luni - Vineri: 12:00 - 20:00
Sambata - Duminica: 10:00 - 15:00
Categorie
Motoare  Piese auto si alte vehicule 
Preturi:
€€
Modalitati de plata:
Doar numerar
Modifica profil
modificat pe 08 Ian '16
Clasificare
Tip profesionisti: 
Firma specializata
Tip vehicule: 
Motociclete
Piese
Produse principale: 
Accesorii
Montaj: 
Nu
Service vehicule
Vanzare produse vehicule: 
Nu
Masina de schimb pe durata reparatiilor: 
Nu
Detalii produse si servicii
Conditii livrare: 

Livrarea produselor se va face oriunde in tara. MOBRA HOINAR isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor se va face cu operatorul agreat FAN COURIER la tarifele percepute ce acesta in functie de dimensiunile pachetului.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

MOBRA HOINAR isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de MOBRA HOINAR care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de MOBRA HOINAR fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de MOBRA HOINAR de la acest client.

Livrare: 
Da
Informatii suplimentare
Produse/servicii: 

Echipamante de protectie Moto, Imbracaminte Moto, Accesorii Moto

Brand-uri: 

John Doe,

Data infiintarii firmei: 
23 Feb '15
Descriere

Magazinul online mobrashop.ro pune la dispozitia pasionatilor de motociclism o gama variata de imbracaminte si accesorii. La noi veti gasi bandane, camasi, curele, geci , manusi, pandataloni, veste, tricouri realizate din material de inalta calitate cu proprietary termoizolante care vor face din plimbarea ta o adevarata placere. Stim ca e greu sa gasesti haine de calitate pentru motor. Haine care sa inspire din formele lui, sa iti ofere o protectie completa impotriva vantului in timpul condusului si care sa stea si bine pe corp. Insa noi te asiguram ca toate produsele noastre satisfac cele mai inalte standarde. Indiferent daca vrei produse de imbracaminte sau de ingrijire iti stam la dispozitie. Viziteaza-ne site-ul sa te convingi.

Pareri despre Mobrashop
Se pare ca pana acum nimeni nu si-a exprimat parerea despre Mobrashop. Fii tu primul, o sa devii legenda.