Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Scoala Generala Nr. 131

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme o parere
5
Ratingul tau: - Media: 5 (1 vot)
Numar de telefon: 
021.420.39.05 (Fix)
021.420.39.05 (Fax)
Adresa: 
Strada Gutuilor 1
Sectorul 5 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Repere/Indicatii: 
Tramvai 32 , troleibuz 96 - Statie Antiaeriana, Piata Rahova
Program: 
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Categorie
Scoli si After school 
Modifica profil
modificat pe 09 Iun '11
Produse si Servicii
Tip invatamant: 
De stat
Tip centru educational: 
Scoala generala
Limba de predare: 
Romana
Numar total locuri: 
1200
Catedre/Facultati: 
Chimie, Biologie, Educatie Fizica si Sport, Fizica, Geografie, Istorie, Limba si Literatura Romana, Matematica si Informatica, Muzica
Servicii: 
Biblioteca, Ajutor la teme, Cabinet medical, Consiliere psihopedagogica, Laboratoare stiintifice, Laboratoare tehnice, Sala lectura, Tabere si excursii
Informatii suplimentare
Produse/servicii: 

Cabinet stomatologic

Descriere

Scoala cu Clasele I-VIII nr. 131 s-a construit in anul 1976 si a fost data in folosinta in acelasi an, cursurile incepand in localul fostei Scoli Nr. 142.
Este o scoala mare in care invata in prezent circa 900 de elevi, avand 20 de sali de clasa, doua cabinete de informatica, doua laboratoare, un cabinet psiho-pedagogic, o biblioteca, o sala de educatie fizica, un cabinet medical si un cabinet stomatologic.
Acualul colectiv de cadre didactice este format din oameni tineri si putini oameni cu o vechime de peste 20 de ani in aceasta scoala.
Scoala s-a schimbat si ea pentru ca a fost reabilitata cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, salile de clasa si coridoarele avand acum un aspect modern, atragator si placut prin culorile pastelate si mobilierul nou.
Devenita punct de reper pentru sector si pentru cartierul in care este amplasata, scoala cu Clasele I-VIII nr. 131 se impune si prin aspectul exterior si prin gradina bine ingrijita.
Lipsita de o sala de sport atat de necesara, dar cu doua cabinete de informatica, scoala atrage prin rezultatele ei, prin performanta.
Elevii scolii indrumati cu profesionalism si daruire de invatatori si profesori s-au remarcat la concursurile scolare la nivel municipal si national, avand acum profesii diverse si performante si gasindu-si un loc respectabil in societate.
Activitatea extracurriculara a fost bogata, in scoala existand numeroase formatii care au obtinut premii la nivel municipal si national.
Galeria de arta Hol 131 cu activitate permanenta, in care pictori consacrati si-au expus lucrarile admirate de parinti si de elevi, o face unica, fiind recunoscuta de intreaga comunitate.

Poze adaugate pentru Scoala Generala Nr. 131
Poza pentru Scoala Generala nr.131 - Poza Scoala Generala nr.131
13 Noi '10
Poza pentru Scoala Generala nr.131 - Poza Scoala Generala nr.131
13 Noi '10
Poza pentru Scoala Generala nr.131 - Poza Scoala Generala nr.131
13 Noi '10
Vezi toate pozele
Pareri despre Scoala Generala Nr. 131
5
13 Noi '10
Foto pentru Robyboby
336 Puncte
4 pareri scrise
Liderul turistilor

o scoala cu performante mari.

1 pct