Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Bioderm Medical Center

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme o parere
1
Ratingul tau: - Media: 1 (1 vot)
Numar de telefon: 
021.210.83.29 (Fix)
021.211.96.74 (Fix)
Adresa: 
Strada Mihai Eminescu 42
Sectorul 1 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Repere/Indicatii: 
In apropiere de Piata Romana
Program: 
Luni - Vineri: 9:00 - 20:00
Sambata: 8:00 - 14:00
Categorie
Cabinete medicale  Centre terapie 
Modalitati de plata:
Doar numerar
Modifica profil
modificat pe 06 Dec '10
Informatii generale
Parcare: 
Pe strada
Informatii profesionale
Tip centru medical: 
Particular
Specializarea si numele medicilor: 

Dr. Monica AGAPIE - medic primar dermato-venerologie
Prof. Dr. Mihai ALECU - medic primar dermato-venerologie; alergologie; doctor in stiinte medicale
Dr. Ioana CHEBAC - medic primar dermato-venerologie; doctor in stiinte medicale
Dr. Ana Maria FORSEA - medic specialist dermato-venerologie; doctor in stiinte medicale
Prof. Dr. Dan FORSEA - medic primar dermato-venerologie; doctor in stiinte medicale
Dr. Dorina GIURCANEANU - medic primar dermato-venerologie; doctor in stiinte medicale
Dr. Monica ARION - medic primar dentist-competenta implantologie, radiologie
Dr. Irina BEURAN - medic ortodont
Dr. Corina CARCEI - medic dentist
Dr. Mihaela GASPAR - medic dentist
Dr. Mircea STAPANOIU - medic primar dentist-competenta implantologie, radiologie
Dr. Lavinia TANASE – medic dentist

Specializare centru medical: 

Dermatologie
Stomatologie
Fizioterapie
Bio-Fit

Centre medicale
Tip de medicina: 
Dermatologie, Stomatologie
Servicii: 
Servicii de urgenta
Data infiintarii firmei: 
8 Ian '03
Descriere

Bioderm Medical Center furnizeaza servicii medicale complexe pentru evaluarea, managementul si educatia pacientilor cu afectiuni dermatologice. Echipa de profesori si doctori in stiinte medicale, medici primari si specialisti, diagnosticheaza si trateaza sute de cazuri de cancer de piele, avand experienta in depistarea precoce a acestor afectiuni, factorul cheie al pronosticului.

Bioderm Medical Center promoveaza folosirea echipamentelor si a tehnologiilor de varf in domeniul laserelor chirugicale: cosmetice si reparatorii, vasculare si a echipamentelor de diagnosticare precoce a cancerului, exemplu fiind MoleMax II si Dermalite, oferind astfel cele mai eficiente solutii pacientului nostru.

Logo-uri
Logo
Pareri despre Bioderm Medical Center
1
11 Iul '12
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Eu am ajuns la Bioderma pentru un consult dermatologic. Am 30 de ani si o acnee usoara care se manifesta prin aparitia catorva pustule in jurul barbiei si a fruntii.
Auzisem de dna doctor Chebac si am solicitat o programare la dumneai.
Dupa o scurta intrebare legata de posibile ovare chistice si o ecografie abdominala (i-am spus ca facusem una in urma cu foarte multi ani) mi-a facut niste poze (nu am fost intrebata daca le vreau si nici nu mi s-a pus in vedere costul lor, menirea lor fiind posibilitatea de a urmari "evolutia"problemei mele) si m-a trimis la microbiologie pentru recoltarea unor probe de pe fata pentru 3 examinari: examen bacteriologic, examen demodex (a iesit absent)si examen micologic (in urma lui a reiesit ca as avea o ciuperca pentru care pana la urma nu mi s-a dat niciun tratament).
M-am intors in cabinet unde mi s-au prescris produse Ivatherm din gama pentru pielea cu tendinte acneice si o solutie cu eritromicina.
La a doua vizita m-a trimis din nou la microbiologie pentru a se face a doua testare pentru demodex care de data asta a iesit prezent (mi s-a spus ca prima data fie aveam ceva pe fata-exclus pentru ca biologul ma pusese sa imi indepartez crema cu servetele demachiante, fie nu vazuse bine biologul pentru ca era mai in varsta!). Cat despre ciuperca constata prima data, nu a mai zis nimeni nimic, ma si mir ca nu au gasit de cuviinta sa ma testeze din nou si pentru ea.
Dna Chebac mi-a prescris skinoren (intrebandu-ma daca nu cumva il pusese pe lista de la prima intrevedere!) si un antibiotic.
Acesta este momentul la care am hotarat sa nu mai continuu pe drumul acesta, urma o noua programare, un nou examen facut de biologi care vad mai mult sau mai putin bine si probabil alte prescriptii sustinute de comisioanele pe care dna doctor le obtine de la producatorii de profil.
Am cerut o alta parere, mi s-a spus ca ceea ce facusera cu mine- dermatoscopie (pozele),examene de tot felul- era in cazul meu inutil dar atata timp cat am calcat pragul clinicii si-au facut datoria de a ma scutura bine de bani.
Nu am luat antibioticele (care ar trebui totusi prescrise ca ultima solutie in tratarea unor afectiuni) dar am incercat skinoren-ul recomandat si de al doilea medic si pana acum pot spune ca imi merge foarte bine cu el.
Asadar, informati-va cat mai mult inainte de a ajunge la un medic dintr-o clinica privata, din pacate, in general, interesul lor este unul pur comercial.
Ceea ce mie mi-a ridicat semne de intrebare a fost modul expeditiv cu care am fost tratata, lipsa de comunicare, explicatiile bizare in legatura cu examenele facute si rezultatele lor...

0 pct