Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Cabinet Obstetrica-Ginecologie Dr. Dan Lazarescu

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme 3 pareri
5
Ratingul tau: - Media: 5 (3 voturi)
Numar de telefon: 
021.331.57.18 (Fix)
Adresa: 
Strada Visana 3
Sectorul 3 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Program: 
Luni: 17:00 - 19:00
Marti: 15:00 - 17:00
Miercuri: 17:00 - 19:00
Joi: 15:00 - 17:00
Vineri: 17:00 - 19:00
Categorie
Cabinete medicale 
Modifica profil
modificat pe 30 Mar '11
Informatii profesionale
Specializarea si numele medicilor: 

Dr. Dan Lazarescu

Specializare centru medical: 

Consultatii, ecografie, montari sterilet, electrocauterizari, curetaje, examen papanicolau.

Centre medicale
Tip de medicina: 
Obstetrica - Ginecologie - Maternitati
Poze adaugate pentru Cabinet Obstetrica-Ginecologie Dr. Dan Lazarescu
Foto
14 Mai '10
Foto
14 Mai '10
Vezi toate pozele
Pareri despre Cabinet Obstetrica-Ginecologie Dr. Dan Lazarescu
5
4 Oct '12
Foto pentru andra mirela
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Sunt pacienta domnului de 10 ani, merg anual la dansul pentru control, stie sa asculte si sa explice pe intelesul tuturor. Are mana usoara, controlul nu este deloc dureros, nu m-a bruscat niciodata, sunt f incantata de dansul. L-am recomandat si prietenelor mele, toate au fost multumite, este un om bland si raspunde la toate intrebarile. Il recomand cu toata increderea. Am citit si parerea unei domnisoare de pe alt forum care scria ca i-a vorbit urat domnul doctor, poate face o confuzie, mie nu mi s-a intamplat vreodata. Totodata domnisoara aceea spunea ca tipetele fetelor care mergeau la dansul ptr avort, se auzeau din strada...mentionez ca nu am auzit vreodata cand stateam sa astept, vreun zgomot macar. Mama merge si ea la el de f multi ani si este intr-adevar un doctor extraordinar.

0 pct
5
30 Iul '12
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

am fost la dnul dr lazarescu,este un om foarte bun,un doctor excelent,nu este scump si cabinetul lui este foarte linistit,retras si te poti duce cu toata increderea.consultatia e 50 lei.

0 pct
5
29 Mai '11
de Misa
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Pe d-l doctor Dan Lazarescu il stiu de multi ani si pot spune ca este un medic foarte competent si cu foarte multa experienta, ceea ce conteaza extrem de mult. Intotdeauna pune diagnosticul corect, iar tratamentele sunt eficiente si nu costa mult. Nu am renuntat nici in prezent la acest medic, chiar daca nu merg foarte des (din fericire, nu am avut niciodata probleme mari), insa este in primul rand un OM, apoi medic si chiar foarte bun, iar eu, personal, am mers intotdeauna cu cea mai mare incredere la dansul. Ultima oara am fost in martie, anul acesta, cand am facut o intrerupere de sarcina si nu am avut absolut nicio problema, totul este ok. Ii doresc din tot sufletul sa fie sanatos, sa-l mai gasim acolo multi ani si sa ne intampine la fel de zambaret ca intotdeauna! Tot respectul pentru acest om!
P.S. Am citit pe alte site-ri niste comentarii foarte urate la adresa d-lui doctor, facute de diverse persoane; Imi pare rau, dar nu cred o iota din tot ce-am citit si nu pot crede cineva poate avea asemenea pareri despre dumnealui. Cu siguranta au gresit persoana!
Toate cele bune, va doresc!

0 pct