Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Cabinet Obstretica Ginecologie Dr. Fusu Plaiasu Elena

Ploiesti, Prahova
Vezi oferta acestei firme 2 pareri
3
Ratingul tau: - Media: 3 (2 voturi)
Numar de telefon: 
0244.545.697 (Fix)
Adresa: 
Strada Maiorescu Ion 12
Bl.33S1, ap. 1B, Et. 1
Ploiesti, Prahova
Program: 
Luni - Vineri: 16:00 - 20:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Categorie
Cabinete medicale 
Modalitati de plata:
Doar numerar
Modifica profil
modificat pe 22 Iul '10
Informatii profesionale
Tip centru medical: 
Particular
Specializarea si numele medicilor: 

Dr. Fusu Plaiasu Elena medic primar

Specializare centru medical: 

Consultatii, Ecografie, Citologie, Examen de secretie

Centre medicale
Tip de medicina: 
Obstetrica - Ginecologie - Maternitati
Data infiintarii firmei: 
1 Ian '91
Poze adaugate pentru Cabinet Obstretica Ginecologie Dr. Fusu Plaiasu Elena
Foto
21 Iul '10
Foto
21 Iul '10
Vezi toate pozele
Pareri despre Cabinet Obstretica Ginecologie Dr. Fusu Plaiasu Elena
5
20 Aug '11
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Eu am plecat din tara de cand avem 19 ani, nici nu aveam habar ce inseamna un Dr Ginecolog....nu am avut niciodata probleme vezi nasteri sau o viata sexuala foarte activa. Veti spune...e normal la 19n ani !!!!...daca este sau nu normal depinde de fiecare femeie voi zice eu. Apoi in tara in care träiesc acum am inceput sa devin femeie cum este normal si Doctori de aici m-au tratat ca pe urmatoarea "vaca". Acum am implinit 26 de ani si am facut 2 avorturi in decurs de 4 ani amandoua la Doama Fusu din recomadarilorr mamei si ale mätusilor. Am fost foarte frumos tratata si cu responsabilitate operata ..deci nota 10.Din cauza ca nu am avut timp a trebuit sa fac programare pt avorturi in 2 zile din cauza asta Doamna Dr Fusu a stiut ca lucrez in afara tärii. Nu a trebuit sa plätesc nici un leu in plus, nu a läsat 5 minute impresia a are preteentia sä-i bag bani in buzunar...

A doua oare lafel s-a intamplat ....tot fara nici un ban in plus decat ce-a ce costa pt toata lumea. A doua oara a trebuit sa fac avortul la Maternitate in Ploiesti si Doaman Dr a vorbit pt mine cu Dr pe care dumneaei l-a considerat bun.

Pentru Maternitatea Ploiesti nota 2 ....chiar e prea mult...conditii de mizeria si tratata de asistente de parca muncesc pe degeaba si au absolvit cel putin 3 facultäti ..deci nici nu mai am cuvinte. La capitolul acesta mi-a fost rusine ca sunt romanca ....nu este posibil ca la sectia de intrerupere sarcini nu au capacuri de wc si härtie igienica la toaleta...de parca am fi pe camp..
Dupa o anestezie totala ...nu-i intereseaza daca vine cineva sa te ia de la spital....important a fost sa pleac..ca sa duca rufele l-a spälat.
Deci DEZAMÄGIRE TOTALA de maternitatea din Ploiesti.

In speranta sa luati cate ceva din experientele träite de mine, vo doresc tuturor sanatate si o viata implinita.

Alina Codreanu

0 pct
1
24 Mar '11
76 Puncte
7 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Sa nimerit ca in perioada in care eu trebuia sa nasc d-na doctor care a avut grija de mine aproape 9 luni ca fie nevoita sa plece din tara si ma lasat in grija lui fusu care nici nu se uita la mine ,binenteles ,nu i-am bagat bani in buzunar ,.Am nascut a 2 a zi de la internare dar binenteles nu cu dansa .Poate ca nici nu a stiut ca am nascut ca nici nu am mai vazut-o.Macar sa se intereseze sa vada daca am nascut si sa vina sa ma vada doar "la fata".Am nascut prin cezariana cu alt medic din mainile careia era gata-gata sa mor.Este vb.de Ivan alt medic la care nu sfatuiesc pe nimeni sa-i calce pragul.Atata timp cat nu esti pacienta lor te trateaza ca pe un animal cum le bagi in buzunar toata atentia e indreptata asupra ta.Daca ma gandesc la juramantul care l-au facut ,e normal sa trateze pacientele dupa punga?Asa scria in juramant?

1 pct