Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Centrul de Excelenta Delta HOSPITAL

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme 0 pareri
5
Ratingul tau: - Media: 5 (1 vot)
Numar de telefon: 
*678.8. (tarif normal pentru orice retea)
Adresa: 
Strada Racari 6A
Sectorul 3 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Repere/Indicatii: 
La clinica se poate ajunge foarte usor cu metroul (situata intre statiile Dristor si Mihai Bravu), tramvaiele 19, 34 si autobuzele 123, 124 si 135. Reperele generale ale zonei sunt reprezentate de Mall Vitan, Mr. Bricolage Vitan, McDonalds Dristor, Butan Gas, Piata Vitan. Toti vizitatorii, precum si locuitorii din vecinatatea Centrului au la dispozitie 75 de spatii de parcare (2,5 lei/ora).
Program: 
Luni - Vineri: 8:00 - 20:00
Sambata: 8:00 - 14:00
Categorie
Clinica, Policlinica si Spital 
Preturi:
€€€€
Modalitati de plata:
Doar numerar
Mastercard/Visa
American Express
Modifica profil
modificat pe 07 Aug '12
Informatii profesionale
Tip centru medical: 
Particular
Centre medicale
Tip de medicina: 
Ecografie, Radiologie, ORL, Cardiologie, Dermatologie, Endocrinologie, Obstetrica - Ginecologie - Maternitati, Neurologie, Ortopedie, Oftalmologie, Psihiatrie, Pediatrie, Stomatologie, Medicina muncii, Medicina familiei, Plastica si Reconstructiva, Chirurgie, Urologie
Servicii: 
Laborator analize medicale, Servicii de urgenta, Internare, Servicii de ambulanta
Slogan
Profesionistii fac diferenta
Descriere

Noi, cei cativa medici si in acelasi timp prieteni care am pornit impreuna Delta HOSPITAL, ne-am ales profesia medicala deoarece dorim sa ne ajutam semenii si credem ca avem datoria de a contribui la sanatatea oamenilor prin tot ce avem mai bun, prin cunostintele noastre medicale, prin constiinta si sufletul pe care il punem in ceea ce facem, in ultima instanta prin profesionalism, de unde si sloganul nostru: "Profesionistii care fac diferenta!".

MISIUNEA noastra este de a asigura servicii medicale si chirurgicale de inalta calitate si profesionalism, in sistem privat, intr-o atmosfera destinsa, plina de caldura si solicitudine, de a promova si dezvolta un demers medical bazat pe informare completa si onesta a pacientului, pe incredere reciproca, ratiune si asumare de ambele parti, de a face oamenii bine atunci cand ne solicita ajutorul, pe toate caile: indrumari si tratamente medicale, tratamente chirurgicale, sfaturi comportamentale, dieta, psihoterapie si multe altele.

VALORILE noastre prioritare sunt oamenii (pentru ei lucram si impreuna cu ei lucram), apoi stiinta si arta noastra chirurgicala, tehnici si procedee specifice selectate cu grija sa fie cele mai noi si cele mai bune.

SCOPUL nostru este sa identificam, sa alegem si sa dezvoltam cea mai buna echipa de profesionisti, recunoscuti in domeniu si cele mai eficiente si lipsite de riscuri tratamente – ceea ce conduce la recunoasterea constanta a valorii profesionale a echipei clinicii! De aici decurge si strategia noastra de dezvoltare a echipei si promovarea experientei dobandite la patul pacientului.

PRINCIPIILE noastre fundamentale sunt:

Onestitatea
Integritatea
Responsabilitatea

Poze adaugate pentru Centrul de Excelenta Delta HOSPITAL
Poza pentru Centrul de Excelenta Delta HOSPITAL - Poza Centrul de Excelenta Delta HOSPITAL
24 Oct '11
Poza pentru Centrul de Excelenta Delta HOSPITAL - Poza Centrul de Excelenta Delta HOSPITAL
24 Oct '11
Vezi toate pozele
Pareri despre Centrul de Excelenta Delta HOSPITAL
Se pare ca pana acum nimeni nu si-a exprimat parerea despre Centrul de Excelenta Delta HOSPITAL. Fii tu primul, o sa devii legenda.