Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Centrul Medical Transmed Expert

Iasi, Iasi
Vezi oferta acestei firme 0 pareri
0
Ratingul tau: -
Numar de telefon: 
0232.293.293 (Programari)
0740.055.433 (Orange)
0730.602.701 (Vodafone)
Adresa: 
Strada Perju 9
Iasi, Iasi
Repere/Indicatii: 
In spatele supermarketului Kaufland din Podul de Piatra.
Program: 
Luni - Sambata: 7:00 - 20:00
Duminica: 8:00 - 13:00
Categorie
Clinica, Policlinica si Spital 
Modalitati de plata:
Mastercard/Visa
Numerar
Modifica profil
modificat pe 01 Noi '12
Informatii generale
Parcare: 
Da
Informatii profesionale
Tip centru medical: 
Particular
Specializarea si numele medicilor: 

Consultatii de specialitate in: alergologie si imunologie clinica, cardiologie, cardiologie pediatrie, chirurgie, dermato-venerologie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, endocrinologie, gastroenterologie, geriatrie si gerontologie, homeopatie, medicina de familie, medicina interna, medicina muncii, neurologie, neuropsihiatria copilului si adolescentului, obstetrica si ginecologie, oftalmologie, ORL, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, psihologie, reumatologie;
Analize de laborator;
Fiziokinetoterapie.

Centre medicale
Tip de medicina: 
Alergologie, Cardiologie, Dermatologie, Ecografie, Endocrinologie, Geriatrie si Gerontologie, Medicina familiei, Medicina muncii, Neurologie, Obstetrica - Ginecologie - Maternitati, Oftalmologie, ORL, Pediatrie, Psihiatrie
Servicii: 
Emitere retete compensate, Laborator analize medicale
Informatii suplimentare
Detalii preturi: 

Prin completarea unui formular, veti primi un card de fidelizare, GRATUIT, care va asigura 10% reducere la analize medicale, consultatii de specialitate, fiziokinetoterapie si gimnastica de relaxare.

Info special: 

Consultatiile sunt gratuite pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie si se realizeaza doar printr-o programare prealabila.

Data infiintarii firmei: 
1 Sep '09
Descriere

Colectivul de 40 de medici, precum si complexitatea serviciilor medicale oferite recomanda Centrul Medical Transmed Expert ca fiind cel mai mare ambulatoriu privat din Iasi in contract de colaborare cu Casa Asigurarilor de Sanatate a Apararii, Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti (CASA OPSNAJ), cu o suprafata de peste 1400 mp.

Pareri despre Centrul Medical Transmed Expert
Se pare ca pana acum nimeni nu si-a exprimat parerea despre Centrul Medical Transmed Expert. Fii tu primul, o sa devii legenda.