Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

DENTAL HOSPITAL ROMANIA - str. Racari Nr. 5, Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme 2 pareri
4.333335
Ratingul tau: - Media: 4.3 (3 voturi)
Numar de telefon: 
0721.021.855
0733.045.855
Adresa: 
Strada racari 5
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Program: 
Luni - Vineri: 8:00 - 10:00
Categorie
Clinica, Policlinica si Spital 
Modifica profil
modificat pe 23 Noi '17
Informatii profesionale
Tip centru medical: 
Particular
Specializarea si numele medicilor: 

Dental Hospital Romania este cea mai mare clinica stomatologica din Romania cu un nr de 25 cabinete de stomatologie bloc operator cu sali de operatii care respecta toate normele europene laborator de tehnica dentara sali de imagistica dotate cu computer tomograf rezerve preoperatorii dar si postoperatorii;grate de medicina dentara.

Specializare centru medical: 

Fast & fixed
Implantologie
Pedodontie
Fatete dentare
Ortodontie
Chirurgie dentara
Aditii osoase
Implanturi zigomatice
Tratament parodontoza
Protetica dentara
Tratament endodontic
Leziunile mucoasei bucale
Albire dentara
Detartraj cu ultrasunete
Stomatologie pentru copii
Radiologie computerizata
Anestezie in stomatologie
Tusim dentar

Centre medicale
Tip de medicina: 
Stomatologie
Slogan
Dinti ficsi in DOAR 8 ORE‎
Descriere

Dental Hospital Romania este cea mai mare clinica stomatologica din Romania si prima clinica stomatologica “concept spital”. Adica este prima clinica stomatologica ce ofera servicii integrate de medicina dentara. Sunteti astfel scutiti de a mai efectua drumuri in alte clinici sau locatii pentru unele analize sau interventii. TIMPUL DUMNEAVOASTRA CONTEAZA si de aceea vei gasi aici toate serviciile stomatologice si toti specialistii de care ai nevoie INTR-UN SINGUR LOC.

DENTAL HOSPITAL ROMANIA va pune la dispozitie

DENTAL HOSPITAL ROMANIA este printre putinele clinici stomatologice europene care efectueaza chirurgia si implantologia orala in bloc operator, oferind astfel pacientilor, garantia si siguranta actului medical.

In cadrul interventiilor complexe veti fi asistat de un medic specialist in anestezie si terapie intensiva iar recuperarea postoperatorie este efectuata intr-o rezerva ce dispune de toate facilitatile specifice ( paturi medicale, prize de oxigen, defibrilator, etc ).

Cele 25 de cabinete de medicina dentara ale Dental Hospital Romania stau la dispozitia pacientilor fiind dotate cu aparatura ultraperformanta, iar aerul din acestea este in permanenta sterilizat cu lampi bactericide de ultima generatie.

La Dental Hospital Romania insotitorii pacientilor pot urmari actul chirurgical din sala de conferinte a clinicii, aceasta fiind dotata cu un sistem special de transmisie live a intervetiilor efectuate in sala de operatii.

Laboratorul nostru dentar aflat in incinta clinicii ofera pacientilor posibilitatea de a primi lucrarile protetice dorite in cel mai scurt timp posibil.

Conceptia salilor de asteptare este de tip neo-romanesc, oferind pacientilor un confort deosebit si relaxant. Muzica ambientala oferita de sistemul de sonorizare proiectat special pentru Dental Hospital Romania asigura o destindere deosebita pacientilor . Nici copii nu au fost uitati, acestia beneficiind de locuri de joaca atat in interiorul clinicii cat si in curtea exterioara.

Poze adaugate pentru DENTAL HOSPITAL ROMANIA
Poza pentru [field_photo_ref-title] - [title]
23 Noi '17
Vezi toate pozele
Produse si Servicii pentru DENTAL HOSPITAL ROMANIA
Citeste catalogul produselor si serviciilor oferite de DENTAL HOSPITAL ROMANIA. Adauga si tu produse si servicii si primesti 4 puncte / produs adaugat sau 6 puncte / produs nou creat
Rating Nume Produs Marca Tip Produs Pret final Ultima actualizare
Poza pentru produs FAST AND FIXED
0
FAST AND FIXED 23 Nov '17
Modifica pret
Poza pentru produs Implantologie
0
Implantologie 23 Nov '17
Modifica pret
Poza pentru produs Implanturi zigomatice
0
Implanturi zigomatice 23 Nov '17
Modifica pret
Pareri despre DENTAL HOSPITAL ROMANIA
5
13 Dec '17
Foto pentru sheepy39
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Am fost tratata in aceasta clinica si pot spune cu mana cu inimc ca nu regret nimic. Au dat dovada de profesionalism, au echipament ultra performant, medici multi, desi sunt tineri au foarte multa experienta si au rabdare cu tine.

Recomand celor care aveti probleme, chiar daca va e frica de medicul stomatolog sa stiti ca la dentalhospitalromania scapati de acestea probleme.

0 pct
5
27 Noi '17
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Am avut deosebita placerea de a fi tratat cu amabilitate, seriozitate si profesionalism. In urma cu cateva saptamani a trebuit sa mi refac dantura complet. Medicul Irina Trosca m-a indrumat aleg un sistem nou fast and fixed. Operatia s-a desfasurat fata nici o durere iar dupa nterventie, am fost tratat ca un om important in unele camere speciale pentru periroada de dupa operatie unde te poti relaxa cateva ore intr-un spatiu intim si foarte relaxant.

Recomand cu caldura serviciile spitalului Dental Hospital Romania

0 pct