Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Euromedics

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme o parere
5
Ratingul tau: - Media: 5 (1 vot)
Numar de telefon: 
0800.800.855 (Tel Verde)
Adresa: 
Strada Lipscani 90A
Etj. 3
Sectorul 1 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Repere/Indicatii: 
Centrul Vechi
Program: 
Luni - Duminica: Non stop
Categorie
Clinica, Policlinica si Spital 
Modalitati de plata:
Doar numerar
Modifica profil
modificat pe 01 Mar '11
Informatii profesionale
Tip centru medical: 
Particular
Slogan
Pastreaza sperantele vii !!!
Descriere

STEM LIFE este o banca specializata in procesarea si depozitarea celulelor stem din sangele ombilical, avand drept scop extinderea pe viitor si in alte domenii conexe .

SC. STEM LIFE S.A. indeplineste cele mai inalte standarde de calitate in privinta transportarii, procesarii si depozitarii sigure a sangelui ombilical al copilului dvs.

Va putem asigura ca fiecare actiune a noastra are la baza standarde stiintifice si tehnice stricte.

Implicarea partenerilor companiei asigura acoperirea intregului spatiu romanesc.

Societatea este condusa de un personal cu experienta indelungata in domeniul medical, care a administrat cea mai mare clinica privata din Sud-Est-ul Europei.

In societatea STEM LIFE ne dedicam in exclusivitate domeniului legat de celule stem si sprijinim pastrarea acestui material biologic atat de pretios.

Pareri despre Euromedics
5
18 Iul '11
Foto pentru Culea Nicolae
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Cand auzi o stire la tv ca x amurit de leucemie treci mai departe si probabil spui Dumnezeu Sa-l ierte. Cand privesti din pozitia de a nu cunoaste sau a nu avea o ruda ce are leucemie nu te opresti sa te gandesti ce sansa are. Treci mai departe. Insa atunci cand vezi un copil cum creste si se dezvolta foarte bine, constati ca este un geniu in ceea ce face, uimeste pe toata lumea din jur si la varsta de 16 ani la un control i se pune diacnosticul de leucemie linfoblastica acuta, simti ca a cazut cerul pe tine. Da, se intampla astazi 18.07.2011 fetita se numeste Totovana Ana Maria si este internata la Spitalul Fundeni sub tratament(citostatice). Puteti comunica cu mama fetitei elena.totovina@yahoo.com .Dar nu aici am vrut sa ajung ci la ceeace a creeat dl. Giorgios Sykiotis. Doamnelor, Domnilor in viata Dumnezeu te indruma te ocroteste dar daca tu nu vrei... credeti-ma, incercati sa vedeti un copil care sufera de o boala cronica si dupa aceea sa luati o decizie. Va intrebati probabil de ce am scris aceste randuri insa cand te uiti la un copil si nu ai pur si simplu cu ce sa-l ajuti...

Nicolae Culea

0 pct