Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Medsana

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme 0 pareri
0
Ratingul tau: -
Numar de telefon: 
021.408.78.00 (Fix)
021.402.80.76 (Fax)
Adresa: 
Strada Dr. Ioan Nanu - Muscel 12
Sectorul 5 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Cartier
Cotroceni - Eroilor - Izvor
Repere/Indicatii: 
Zona Cotroceni
Program: 
Luni - Vineri: 7:00 - 21:00
Sambata: 8:00 - 14:00
Categorie
Cabinete de psihologie  Clinica, Policlinica si Spital 
Preturi:
€€€
Modalitati de plata:
Doar numerar
Mastercard/Visa
Modifica profil
modificat pe 12 Feb '18
Informatii generale
Parcare: 
Pe strada
Informatii profesionale
Tip centru medical: 
Particular
Centre medicale
Tip de medicina: 
Cardiologie, Dermatologie, Ecografie, Endocrinologie, Obstetrica - Ginecologie - Maternitati, Neurologie, Medicina muncii, Medicina familiei, Oftalmologie, Oncologie, ORL, Ortopedie, Psihiatrie, Radiologie, Stomatologie, Urologie
Descriere

Centrul Medical Cotroceni

Deschizator de drumuri, din 1996 Centrul Medical Cotroceni ofera toate serviciile medicale Medsana la cele mai inalte standarde de calitate si dezvoltare tehnologica.

Dezvoltarea departamentului de imagistica medicala prin adaugarea tomografiei computerizate a completat paleta de diagnostic si tratament disponibila in acest centru, oferind personalului medical instrumentele necesare rezolvarii eficiente a problemelor de sanatate a clientilor nostri.

Programul extins de lucru, alaturi de managementul si dotarea tehnologica a laboratorului propriu permit centrului nostru obtinerea rezultatelor in aceeasi zi cu recoltarea pentru mai mult de jumatate din analizele efectuate, aceasta contribuind la solutionarea rapida a afectiunilor clientilor Medsana.

Personalul de specialitate si administrativ al centrului, pregatit la cele mai inalte standarde profesionale, are ca obiectiv operativitatea in diagnosticarea si tratarea problemelor de sanatate ale clientilor nostri.

Activitatea centrului se desfasoara in peste 20 de cabinete medicale, spatii destinate imagisticii si stomatologiei, acoperind toate specialitatile medicale.

Respectul si solicitudinea echipei medicale si a personalului clinicii, precum si ambianta relaxanta specifica, contribuie la obtinerea celor mai bune rezultate in tratarea cat mai rapida a afectiunilor clientilor.

Poze adaugate pentru Medsana
Foto
14 Mai '10
Foto
14 Mai '10
Vezi toate pozele
Pareri despre Medsana
Se pare ca pana acum nimeni nu si-a exprimat parerea despre Medsana. Fii tu primul, o sa devii legenda.