Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Sectia Clinica de Obstetrica - Ginecologie Dominic Stanca

Cluj-Napoca, Cluj
Vezi oferta acestei firme 0 pareri
0
Ratingul tau: -
Numar de telefon: 
0264.596.893 (Fix)
0264.596.446 (Fax)
0264.592.771 (Centrala)
Adresa: 
Bulevardul 21 Decembrie 1989 55
Cluj-Napoca, Cluj 400124
Program: 
Luni - Vineri: 8:00 - 20:00
Categorie
Cabinete medicale 
Modalitati de plata:
Doar numerar
Modifica profil
modificat pe 01 Noi '10
Informatii generale
Parcare: 
Proprie
Informatii profesionale
Tip centru medical: 
Particular
Centre medicale
Tip de medicina: 
Obstetrica - Ginecologie - Maternitati
Servicii: 
Servicii de urgenta, Emitere retete compensate
Descriere

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj este o unitate sanitara cu traditie recunoscuta atat pe plan local cat si pe plan national si international.

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj este una dintre cele mai mari unitati sanitare cu paturi din Romania si are o structura complexa, cu 1592 de paturi organizate in 34 sectii clinice in aproape toate specialitatile medico-chirurgicale (Sectiile clinice Chirurgie I, Medicina Interna I, Gastroenterologie, Cardiologie, Ginecologie I si II, Neonatologie, Nefrologie, Chirurgie II, Chirurgie vasculara, Medicina Interna II, Medicina Interna III, ORL, Reumatologie, Dermatologie, Oftalmologie, Chirurgie maxilo-faciala I si II, Diabet, Neurochirurgie, Neurologie I si II, Psihiatrie I, II si III, Endocrinologie, Medicina Muncii).

In structura spitalului functioneaza laboratoare de analize medicale, radiologie-imagistica medicala (cu servicii de radiologie conventionala, ecografie, computer tomografie si rezonanta magnetica), anatomie patologica, medicina nucleara, angiografie si cateterism cardiac, explorari functionale neinvazive, genetica medicala, imunologie si alergologie, recuperare, medicina fizica si balneologie.

In structura spitalului functioneaza singura Unitate de Primire Urgente adulti din municipiu, unitate moderna, care asigura asistenta medicala de urgenta pentru pacientii critici din toata regiunea de Nord-Vest (politraumatisme, arsuri, urgente majore medico-chirurgicale).

Poze adaugate pentru Sectia Clinica de Obstetrica - Ginecologie Dominic Stanca
Foto
14 Mai '10
Foto
14 Mai '10
Foto
14 Mai '10
Vezi toate pozele
Pareri despre Sectia Clinica de Obstetrica - Ginecologie Dominic Stanca
Se pare ca pana acum nimeni nu si-a exprimat parerea despre Sectia Clinica de Obstetrica - Ginecologie Dominic Stanca. Fii tu primul, o sa devii legenda.