Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Spitalul clinic de ortopedie-traumatologie si TBC osteoarticular "Foisor"

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme o parere
2
Ratingul tau: - Media: 2 (1 vot)
Numar de telefon: 
021.252.00.57 (Fix)
021.252.13.87 (Fax)
Adresa: 
Bulevardul Ferdinand I 35-37
Sectorul 2 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Program: 
Luni - Vineri: 8:00 - 18:30
Categorie
Clinica, Policlinica si Spital 
Modalitati de plata:
Doar numerar
Modifica profil
modificat pe 06 Oct '10
Informatii generale
Parcare: 
Proprie
Informatii profesionale
Tip centru medical: 
Particular
Specializare centru medical: 

Ortopedie: internari, consultatii, operatii, etc.

Centre medicale
Tip de medicina: 
Ortopedie
Servicii: 
Servicii de urgenta, Emitere retete compensate
Descriere

Actuala cladire a Spitalului Clinic de Ortopedie Traumatologie "Foisor" a fost atestata in anul 1892. Din momentul atestarii si pana in anul 1948 a gazduit POLICLINICA "REGINA ELISABETA" pentru combaterea TBC-ului osteoarticular si, mai apoi, a devenit spital de TBC osteoarticular.

Aici s-au pus atat bazele teoretice cat si cele practice ale:
abordului direct chirurgical al focarului de tuberculoza osteoarticulara
tratament local cu tuberculostatice
abordului transtoracic si transperitonal al coloanei cu tuberculoza
recuperarea bolnavilor cu tuberculoza osteo-articulara
artroplastie de sold si mai ales de genunchi cu interpozitie (1950)
In 1984, prin demolarea Spitalului Clinic Brancovenesc, Clinica de Ortopedie-Traumatologie din acest spital, condusa de Prof. Dr. Oleg Medrea, s-a mutat in actualul complex de cladiri, ca si spital clinic monoprofil, sub numele de Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie "FOISOR". Clinica fiind condusa de Prof. Dr. Dinu Antonescu iar apoi de Prof. Dr. Mihai Popescu, D-l Prof Dr. Dinu Antonescu fiind in continuare Profesor Consultant si coordonator al activitatii de cercetare.

Poze adaugate pentru Spitalul clinic de ortopedie-traumatologie si TBC osteoarticular "Foisor"
Foto
14 Mai '10
Foto
14 Mai '10
Logo-uri
Logo
Vezi toate pozele
Pareri despre Spitalul clinic de ortopedie-traumatologie si TBC osteoarticular "Foisor"
2
23 Iun '10
3.947 Puncte
163 pareri scrise
Guru Urban

Din pacate, am ajuns si aici, la camera de garda, in urma unei cazaturi. M-am dus aici pentru ca mi-a recomandat locul o prietena care a avut o problema asemanatoare.

Din start vreau sa spun ca nu prea am avut tangente cu spitalul de stat. Am incercat sa ma duc la clinici private pentru a-mi rezolva problemele, care nici n-au fost prea multe (controale de rutina, mai degraba), pentru ca am vrut sa evit situatii penibile sau nepasare si mizerie, chiar daca dau mai multi bani.

Acolo am dat de un medic care nu pot spune ca era neplacut, ci doar, cred eu obosit (chiar epuizat), si o asistenta foarte draguta care mi-a explicat multe lucruri. Din pacate, cred ca aici se vede diferenta intre privat si de stat: am avut impresia, aici, ca sunt tratata ca un pacient oarecare, repede si ca la carte, in vreme ce eu eram speriata si plangeam. Fireste ca nu ma astept sa ma cocoloseasca nimeni, insa uneori o vorba buna face minuni. Daca doctorul era oarecum mecanic, doamna asistenta - imi pare rau ca nu am retinut numele - a fost foarte draguta si a compensat.

In schimb, trebuie sa mentionez ca spitalul arata groaznic, in prag de prabusire, totul e vechi. Cand am ajuns acolo, aproape ca nu mi-a venit sa cred ca acela este spitalul. In sala de radiografii, te urcai pe masa cu ajutorul unui scaunel de lemn care scartaia si de pe care sarea vospeaua. Peretii se cojeau, iar scanele din sala de asteptare cred ca asteptau si ele obstescul lor sfarsit. E pacat ca la noi in tara asa arata multe locuri unde oamenii vin pentru alinare.

0 pct