Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Spitalul de Urgenta al M.I. Prof. Dr. D.Gerota

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme 0 pareri
0
Ratingul tau: -
Numar de telefon: 
021.252.33.34 (Fix)
021.252.31.10 (Fix)
021.252.28.29 (Fax)
Adresa: 
Bulevardul Ferdinand I 50
Sectorul 2 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Categorie
Cabinete medicale  Clinica, Policlinica si Spital 
Modifica profil
modificat pe 03 Iun '10
Informatii profesionale
Specializare centru medical: 

Sectia Anestezie - Terapie Intensiva ,Sectia cardiologie,Sectia chirurgie generala ,Sectia gastroenterologie,Sectia medicina interna,Sectia neuro-psihiatrie,Sectia pneumoftiziologie,Sectia urologie,Sectii si compartimente exterioare Busteni,Unitate de Primire Urgente (UPU),Compartiment expertiza medico-militara, medicala ,Compartiment ORL ,Ambulatoriul de specialitate al spitalului,Bloc operator,Compartiment informatica,Dispensar TBC,Farmacie, Financiar Contabilitate,Laborator analize medicale,Laborator anatomie patologica, Laborator de explorari functionale,Laborator de radiologie si imagistica medicala
, Registratrura, expertiza medicala, statistica, resurse umane, secretariat,Transfuzii cu punct recoltare sange

Centre medicale
Tip de medicina: 
Cardiologie, Neurologie, ORL, Psihiatrie
Descriere

Spitalul de Urgenta MIRA “Prof. Dr. Dimitrie Gerota” este la ora actuala un spital departamental cu o serie de sectii medicale si chirurgicale, cu laborator de analize propriu, cu laborator de explorari functionale si laborator de imagistica, aflat in continua dezvoltare, modernizare si extindere, pentru a putea oferi o gama cat mai variata de servicii medicale, la cele mai inalte standarde de calitate.

Pareri despre Spitalul de Urgenta al M.I. Prof. Dr. D.Gerota
Se pare ca pana acum nimeni nu si-a exprimat parerea despre Spitalul de Urgenta al M.I. Prof. Dr. D.Gerota. Fii tu primul, o sa devii legenda.