Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Fan Courier Express

Vezi oferta acestei firme 4 pareri
1.6
Ratingul tau: - Media: 1.6 (5 voturi)
Categorie
Firme curierat 
Modifica profil
modificat pe 02 Iul '10
Poze adaugate pentru Fan Courier Express
Foto
2 Iul '10
Foto
2 Iul '10
Foto
2 Iul '10
Vezi toate pozele
Pareri despre Fan Courier Express
1
22 Dec '14
de xFaBu
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

colet pus intr-o vineri dimineata cu livrare pe sambata , nu a sosit,nu a trimis mesaj/sunat , am incercat eu sa sun,linia e ocupata maram,bun... LUNI sun dinou sa vad care e problema , dinou acelasi lucru, cand mi se va livra oare coletul?Prin posta romana acum il aveam si la un pret mai mic,e ultima data cand mai solicit prin fan courier

0 pct
1
25 Iun '14
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Cat de greu poate fi sa localizezi o persoana dupa nume si adresa timp de o saptamana ? Daca nu ai numar de telefon, o idee ar fi sa lasi un aviz in cutia postala. Nu lucrezi cu avize ? Pai ar fi bine sa incepi s-o faci ca altceva de facut nu ai , decat sa distribui colete. Si daca totusi te ajuta destinatarul sa gasesti coletul la tine in depozit si vine clientul la tine sa isi ridice coletul si tie in continuare iti este greu sa gasesti un colet dupa un nume si o adresa....cum se numeste asta ? Iti spun eu Fan Curier Sibiu- ignoranta, indiferenta fata de propriile standarde, prostie si oameni platiti degeaba. Jeg !!

0 pct
1
19 Mai '14
de gigiku
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

si varianta completa este ca a fost sunat ptr a nu urca degeaba curierul la etajul 4, chiar la 4 jumate fix nu s a putut cum s a convenit, mai tarziu pe la 8, curierul nu a cerut sa coboare clientul,el s a oferit, dar deshi a zis ca vine jos el nu mai venea, la telefon nu raspundea, curierul nu are timp de asteptat si a mers la un bloc aproape, la soim 18,clientul l a sunat ca l asteapta, curierrul a zis ca vine imediat,dar clientul l a injurat ,,,ca si baga si isi drege...ca el a facut dush si nu l asteapta in frig.curierul nu s a mai dus din motive de securitate,daca l a injurat clientul...ce mai e pana ii da si o palma.asa ca nu mai punetzi intr o imagine proasta curierii ce muncesc...ei merg oriunde...si spera k si cu placere...dar daca sunt jigniti nu mai merg cu placere,doar merg, oriunde.

0 pct
1
4 Dec '13
de barabas
46 Puncte
2 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Astept de luni 02.12.2013 un colet in Sibiu pe strada Soimului iar un angajat de la FAN Courier ma suna in prima zi si convenim sa ne vedem la adresa la 16.30. Binenteles ca nu vine, ba mai mult ma suna seara si ma cheama in fata blocului. cand cobor ...nimeni. Si de atunci imi trimite mesaj ca m-a cautat FAN Courier dar numai seara si apoi inchide telefonul.Cu astfel de angajati eu inca mai astept coletul.Sa mai speram la seriozitate sau mai bine ne intoarcem la POSRA ROMANA.

0 pct