Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Itrax Solutions SRL

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme o parere
2
Ratingul tau: - Media: 2 (1 vot)
Numar de telefon: 
0754.086.050
Adresa: 
Strada Heliade Intre Vii Nr. 8
Sector 2, Corp C6, Et. 2, Camera 2
Sectorul 2 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov 013145
Repere/Indicatii: 
Str. Heliade intre Vii, Nr. 8, Sector 2, Corp C6, Et. 2, Camera 2
Categorie
Birotica si Papetarie 
Modifica profil
modificat pe 07 Feb '12
Informatii generale
Parcare: 
Str. Heliade intre Vii, Nr. 8, Sector 2, Corp C6, Et. 2, Camera 2
Produse si Servicii
IT & C: 
Imprimante
Detalii produse si servicii
Livrari: 
Da
Conditii returnare: 
Str. Heliade intre Vii, Nr. 8, Sector 2, Corp C6, Et. 2, Camera 2
Informatii suplimentare
Produse/servicii: 

Cartus Canon la preturi excelente
Cartusel comercializeaza o gama variata de cartuse Canon, hp si cartuse toner la preturi excelente si intr-un timp de maximum 24 de ore. Preturile la care sunt comercializate cartusele cartusele Canon sunt cele mai mici de piata si la ocalitate maxima.

Cartus hp
Cartuse hp compatibile si originale puteti gasi la magazinul online cartusel.ro. Magazinul online Cartusel.ro ofera un tool de ajutor pentru identificarea cartusului potrivit clientului, modalitati rapide de comanda online si suport telefonic acordat de personal specializat. Va oferim cele mai avantajoase preturi la reincarcare si cumparare pentru orice cartus hp.

Cartuse toner
Cartusel comercializeaza cartuse toner pentru imprimante laser. Prin magazinul online Cartusel.ro puteti achizitiona o gama larga de consumabile pentru imprimanta sau multifunctionalul dvs. Comercializam, la preturi avantajoase, cartuse toner compatibile si originale, pentru imprimante produse de marci de renume: Samsung , Epson, Canon, Xerox, Lexmark, Brother, Minolta.

Descriere

Vindem online consumabile pentru imprimanta si ti le aducem gratuit acasa in 4 ore de la lansarea comezii, daca esti din Bucuresti, si in maximum 24 de ore oriunde in tara. Comercializam doar produse de calitate - produse originale pentru imprimare HP, Xerox, Canon etc. si echipamente compatibile marca Certo – la cele mai avantajoase preturi de pe piata pentru Cartus Canon, cartus Epson, cartus Lexmark, cartus hp, cartus Samsung, cartus Xerox, cartuse imprimanta, cartuse toner, cartuse compatibile, ribon, toner.

Produse si Servicii pentru Itrax Solutions SRL
Citeste catalogul produselor si serviciilor oferite de Itrax Solutions SRL. Adauga si tu produse si servicii si primesti 4 puncte / produs adaugat sau 6 puncte / produs nou creat
Rating Nume Produs Marca Tip Produs Pret final Ultima actualizare
Cartus Canon la preturi excelente
0
Cartus Canon la preturi excelente 5,00 RON
1,07 EURO*
16 Jan '12
Modifica pret
Cartus hp
0
Cartus hp 5,00 RON
1,07 EURO*
16 Jan '12
Modifica pret
Cartuse toner
0
Cartuse toner 5,00 RON
1,07 EURO*
16 Jan '12
Modifica pret
Pareri despre Itrax Solutions SRL
1
9 Ian '17
Foto pentru radiance
118 Puncte
2 pareri scrise
Aruncator cu privirea

RECLAMATIE
IN ATENTIA: DOMNULUI DIRECTOR BERINDEI MIHAIL DAN, ADMINISTRATOR
DOAMNEI BERINDEI OLGUTA, ADMINISTRATOR
Am comandat on-line (cartusel.ro – Itrax Solutions SRL) 2 cartuse.
Au sosit conf. comenzii CRT29424/09.12.2016. Le-am achitat. Unul din cartuse, cel negru, s-a dovedit incompatibil.
Am sesizat telefonic, in ziua primirii coletului, la nr. 0214086050, d-na Enache Anca, a promis trimiterea altui delegat NemoExpres pentru ridicarea cartusului defect. Dupa 3 zile, in urma a inca doua noi sesizari, cartusul a fost ridicat, de acelasi delegat NemoExpres, pe care l-am recompensat cu un bacsis bun, posesor mobil 0730014624.
Din acea zi, neprimind raspuns la sesizarea trimisa on-line pe 12.12.2016, am revenit cu sesizari in zilele de 16.12, 22.12, 29.12 si 09.01.2017. Nu am primit, in termenul legal de 30 de zile de la efectuarea reclamatiei scrise din 12.12.2016, niciun raspuns scris!
M-am deplasat personal la adresa de pe site, respectiv Strada Heliade Intre Vii, la care nu mai functionati de mult! Este o alta ilegalitate, furnizati date incorecte privind identificarea unui agent comercial!
La sesizarile telefonice, d-na Enache Anca a motivat ca nu a primit cartusul defect. La solicitarea mea de a vorbi cu directorul, replica a fost ca "nu se poate", si ca oricum managerul a citit reclamatia scrisa din 12.12.2016. Atunci, de ce nu am primit niciun raspuns?!?
Consider ca nu este de datoria mea sa rezolv relatia Itrax Solitions - NemoExpres, am achitat, de buna credinta, comanda in urma cu 30 de zile, si cer trimiterea urgenta a unui cartus negru compatibil!
Cer deasemenea, sanctionarea angajatilor care discrediteaza compania dvs., lasa dubii mari privind seriozitatea si corectitudinea colaborarii.
Cu un gust amar, ing. Moroseanu Aurel, 0722588038, radianceservice@gmail.com

0 pct