Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Cainele gradinarului

0 pct
Categorii:
Filme si Teatru
Cand:
Incepe 14 Nov '18 Ora 20:00
Se termina 14 Nov '18 Ora 21:30
Unde:
Teatrul Elisabeta
(vezi toate evenimentele din acest loc)
Adresa: 
Bulevardul Regina Elisabeta 45
Sectorul 2 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Detalii preturi/Intrare: 

35 de Lei

Cumpara bilete
Poza pentru evenimentul Cainele gradinarului
Descriere:

Autor: Lope de Vega

Regizor: Puiu Serban

Distributie:

Contesa Diana – Teodora Daiana Pacurar
Teodoro – Daniel Nuta/ Adi Gheo
Marcela – Valeria Stoian
Tristan – Serban Chitu
Ricardo – Vlad Ianus
Celio – Vlad Jinga
Federico- Alexandru Prica
Dorotea – Oana Dragne
Fabio – Vlad Banzoiu

Spectacolul „Cainele Gradinarului” este un remake dupa cel realizat in 1987 de Florian Pittis. A fost un spectacol jucat cu mult succes de-a lungul mai multor stagiuni la Teatrul Bulandra din Bucuresti, in care actorii din acea distributie incantau romanii si le redau bucuria de a trai si experienta unei tinereti vesnice. Chiar si in plina revolutie, cand oamenii stateau in Piata Universitatii, sala teatrului se umplea iar oamenii veneau pentru doua ore si urmeareau, cantau si erau incantati.

Emilia Popescu, Oana Pellea, Mihai Gruia Sandu, Razvan Ionescu, Pittis, Manuela Ciucur, Marcel Iures si toti ceilalti din distributie respirau acelasi aer si erau un tot, un intreg, o traditie pe care acesti tineri actori incearca sa o transmita mai departe.

Noua distributie este alcatuita din tineri studenti in anul terminal, tineri plini de energie al caror singur scop este sa va faca sa zambiti. Talentul lor combinat cu experinta regizorala a domnului Puiu Serban, regizor de comedii, si energia pe care maestrii Stefan Velniciuc si Doru Ana, profesorii coordonatori ai acestor studenti, le-au insuflat-o, au produs un spectacol plin de viata, muzica si situatii incalcite. Au combinat clasicul lui Lope de Vega, cu muzica lui Sorin Chifiriuc si alte slagare cunoscute si promit un spectacol tineresc, care va va incanta cu siguranta.

Comentarii: