Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Crima la cina

0 pct
Categorii:
Filme si Teatru
Cand:
Incepe 12 Jan '19 Ora 20:00
Se termina 12 Jan '19 Ora 22:00
Unde:
Restaurant Elisabeta
(vezi toate evenimentele din acest loc)
Adresa: 
Bulevardul Regina Elisabeta 45
Sectorul 2 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Detalii preturi/Intrare: 

Pret Bilet: 49 Lei

Cumpara bilete
Poza pentru evenimentul Crima la cina
Descriere:

Un spectacol interactiv nou-nout in Romania care include: o comedie politista spumoasa si o cina delicioasa intr-o atmosfera interbelica.

Distributie:
Diva – Dorina Vasilashko
Modista Vera – Maria-Magdalena Chihaia
Majordomul Jiji – Andrei Bratu/David Mircea Ionescu
Fratele Jorj – Costin Sforaru
Vecinul Laurence – Razvan Rotaru
Vaduva Neagra – Beatrice Peter / Mihaela Sandru
Recuperatorul – Anton Gabriel
Pianist – Catalin Raducanu

Tip spectacol: politist cu muzica si dans live | Durata: 2h (cu pauze)

“Crima la cina” este un spectacol interactiv nou-nout in Romania care include: o comedie politista spumoasa intr-o atmosfera interbelica. In plus, va puteti testa flerul de detectiv si personajele stau chiar la masa cu dumneavoastra. “Crima la cina” este o experienta savuroasa pe care o puteti oferi colegilor si angajatilor cu diverse ocazii. Ce va asteapta? Umor “Haute Couture”, actiune si suspans, intrigi si drame intre dame si nu numai…

In plus, se adauga si cateva, doar cateva… suspiciuni. Sa nu uitam, totusi, de muzica si nici de dans. Vom rade impreuna, unii vor plange la un pahar, insa vom descoperi pana la urma criminalul, in timp ce dumneavoastra veti vota suspectul cel mai…suspect.

Reteta unei experiente inedite: peste 200 grame de parfum interbelic se presar 100 grame de arome imbietoare ale preparatelor culinare ale unui chef bucatar iscusit. Se amesteca bine pana ce se obtine un produs omogen urmand ca apoi acesta sa fie asezonat cu portii serioase de rasete copioase si cu talentul si vitalitatea unor actori desavarsiti. Plating-ul va fi conceput conform ultimelor tendinte ale teatrului independent.

V-am facut pofta nu-i asa? Restaurant Elisabeta preia initiativa si invita, intr-un spatiu neconventional, toti “gurmanzii” de teatru sa se infrupte din preparatele sale atat gastronomice cat si culturale in cadrul unui concept inedit, « Pofta de Teatru ».

Va rugam sa veniti cu minim o ora inainte de inceperea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mancare/ bautura. Ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea piesei de teatru. In timpul spectacolului nu se pot procesa comenzi! Va multumim pentru intelegere!

Comentarii: