Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Cuplu’ ideal

0 pct
Categorii:
Filme si Teatru
Cand:
Incepe 23 Jan '19 Ora 20:00
Se termina 23 Jan '19 Ora 21:10
Unde:
Restaurant Elisabeta
(vezi toate evenimentele din acest loc)
Adresa: 
Bulevardul Regina Elisabeta 45
Sectorul 2 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Detalii preturi/Intrare: 

35 Lei

Cumpara bilete
Poza pentru evenimentul Cuplu’ ideal
Descriere:

Un text plin de umor, o interpretare energica si nuantata, doi tineri talentati, un limbaj fermecator si pitoresc!

Tip spectacol: Comedie | Durata: 1h10 (fara pauza)
Autor: dramatizare dupa Ion Baiesu
Regie: Marius Gilea

Distributie:
Adina Maria Stoica
Daniel Haralambie
Marius Gilea

”Cuplu’ ideal” sau cateva episoade din viata Tantei si a lui Costel.

Daca va era dor de celebrul cuplu Tanta si Costel ii puteti vedea in actiune in noi situatii care mai de care mai amuzante. Un text plin de umor, o interpretare energica si nuantata, doi tineri talentati, un limbaj fermecator si pitoresc si nu numai atat va asteapta in sala de spectacol sa va simtiti bine pe romaneste!

Iubirea este un lucru foarte mare, chiar si dupa cativa ani de convietuire, cand farmecul primei cunostinte, al primelor tandreti si al primelor conflicte incep a se ofili putin cate putin, caci casnicia este ca un pom: daca-l ingrijesti, el da roade frumoase, daca nu, nu!

Va lasam pe voi sa decideti ce fel de roade da casnicia dintre Tanta si Costel!

Va asteptam! Distractia garantata!!!

Reteta unei experiente inedite: peste 200 grame de parfum interbelic se presar 100 grame de arome imbietoare ale preparatelor culinare ale unui chef bucatar iscusit. Se amesteca bine pana ce se obtine un produs omogen urmand ca apoi acesta sa fie asezonat cu portii serioase de rasete copioase si cu talentul si vitalitatea unor actori desavarsiti. Plating-ul va fi conceput conform ultimelor tendinte ale teatrului independent.

V-am facut pofta nu-i asa? Restaurant Elisabeta preia initiativa si invita, intr-un spatiu neconventional, toti “gurmanzii” de teatru sa se infrupte din preparatele sale atat gastronomice cat si culturale in cadrul unui concept inedit, « Pofta de Teatru ».

Va rugam sa veniti cu minim o ora inainte de inceperea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mancare/ bautura. Ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea piesei de teatru. In timpul spectacolului nu se pot procesa comenzi! Va multumim pentru intelegere!

Comentarii: