Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

De la Maria Tanase, la Edith Piaf, prin Micul Paris- Concert Jezebel

0 pct
Descriere:

Desfasurator concert:

19:00-20:00:acces in sala pentru preluarea comenzilor de mancare/bautura din meniul a la carte
20:00-21:00:caffe concert cu muzica live
21:00-21:45:Concert Jezebel (Part I)
21:40-22:05:pauza concert
22:05-22:50:Concert Jezebel (Part II)
23:00-24:00: caffe concert cu muzica live
*Accesul nu mai este permis in sala dupa ora 20:00.
Vineri, 21 aprilie, de la ora 21:00, JEZEBEL continua seria de serate interbelice ale Restaurantului Elisabeta cu recitalul “De la Edith Piaf la Maria Tanase, prin Micul Paris”, o calatorie muzicala inedita, caracteristica perioadei interbelice.

Jezebel aka Izabela Barbu, acompaniata de instrumentistii sai virtuozi, vine in atentia publicului cu un concert ce va va purta intr-o calatorie a anilor de glorie ai Bucurestiului de odinioara. Proiectul este un “arc en ciel”, o punte muzicala si conceptuala intre cele doua mari simboluri ale muzicii interbelice: Maria Tanase, “privighetoarea Carpatilor”, si Edith Piaf, “vrabia pariziana”. Cele doua voci au marcat aceeasi epoca, avand povesti de viata incredibile si atat de asemanatoare…

Presarat cu piese celebre din perioada interbelica, tangou, jazz, muzica frantuzeasca – chansonette dar si folclor, repertoriul va delecta chiar si cele mai sofisticate gusturi muzicale.

Daca ti-e dor de izul vremurilor demult apuse, ia-ti pantofii de dans si hai la o plimbare pe Bulevardul Regina Elisabeta, opreste-te la nr. 45, la Restaurant Elisabeta – un loc in care nostalgicii se pot intoarce in timp.

Comentarii: