Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Doi pe o banca

0 pct
Categorii:
Reprezentatii artistice si Concerte
Cand:
Incepe 17 Jan '17 Ora 20:00
Se termina 17 Jan '17 Ora 22:00
Unde:
Restaurant Elisabeta
(vezi toate evenimentele din acest loc)
Adresa: 
Bulevardul Regina Elisabeta 45
Sectorul 2 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Detalii preturi/Intrare: 

35 lei

Cumpara bilete
Poza pentru evenimentul Doi pe o banca
Descriere:

Un gen de teatru, in care comicul si tragicul, sunt sustinute de muzica spectacolului care aduce un plus de emotie povestii ce se desfasoara sub ochii spectatorilor.
Tip spectacol: comedie
Durata: 1h 10(fara pauza)
Autor: Adaptare de Eduard Petru Jighirgiu dupa Alexandr Ghelman
Regizor: Felicia Dalu si Eduard Petru Jighirgiu
Distributie: Adriana Dragut, Eduard Petru Jighirgiu

Musicalul “Doi pe o banca’’ dupa un text de Alexandru Ghelman, este o poveste emotionanta in care adevarurile se dezvaluie greu dar cu intensitate. Va invitam sa descoperiti un gen de teatru, in care comicul si tragicul, sunt sustinute de muzica spectacolului care aduce un plus de emotie povestii ce se desfasoara sub ochii spectatorilor.

Reteta unei experiente inedite: peste 200 grame de parfum interbelic se presar 100 grame de arome imbietoare ale preparatelor culinare ale unui chef bucatar iscusit. Se amesteca bine pana ce se obtine un produs omogen urmand ca apoi acesta sa fie asezonat cu portii serioase de rasete copioase si cu talentul si vitalitatea unor actori desavarsiti. Plating-ul va fi conceput conform ultimelor tendinte ale teatrului independent.

V-am facut pofta nu-i asa? Restaurant Elisabeta preia initiativa si invita, intr-un spatiu neconventional, toti “gurmanzii” de teatru sa se infrupte din preparatele sale atat gastronomice cat si culturale in cadrul unui concept inedit, « Pofta de Teatru ».

Accesul in restaurant se va face cu minim o ora inainte de inceperea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mancare/ bautura. Ultima comanda se va cu 30 minute inainte de inceperea piesei de teatru.

Comentarii: