Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Doua Vizite

0 pct
Categorii:
Reprezentatii artistice si Concerte
Cand:
Incepe 16 Jan '17 Ora 20:00
Se termina 16 Jan '17 Ora 22:00
Unde:
Restaurant Elisabeta
(vezi toate evenimentele din acest loc)
Adresa: 
Bulevardul Regina Elisabeta 45
Sectorul 2 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Detalii preturi/Intrare: 

35 lei

Cumpara bilete
Poza pentru evenimentul Doua Vizite
Descriere:

Autor: A. P. Cehov
Regizor: Florin Serbanescu
Distributie: Madalina Dorobantu, Lucian Radu, Florin Serbanescu

Piesa de teatru „Doua vizite”, adaptare dupa „Ursul” si „Cerere in casatorie” este o comedie savuroasa dupa dramaturgul rus A.P.Cehov. Spectacolul a fost prezentat in tara in doua turnee, in aproape 30 de reprezentatii, avand de fiecare data o foarte buna reactie din partea publicului. De ***and, ,Spectacolul „Doua vizite” a ajuns la un total de 60 de reprezentatii atat in Bucuresti cat si in tara !

Prima parte subintitulata «Farsa intr-un act», «Ursul» dezvaluie in mod concentrat, comico-ironic, o parte esentiala a naturii umane, sugerand cat de apropiate sunt uneori furia si pasiunea. Conflictul intre ofiterul Smirnov si mosierita Popova inregistreaza o serie de treceri bruste de la cearta la preparativele unui duel intre cei doi, apoi renuntarea lui Smirnov de a se lupta cu mosierita de care se indragosteste subit.

Piesa «Ursul» are toate caracteristicile genului scurt: schimb rapid de replici, emotii extreme, argumente haotice, rasturnari surprinzatoare de situatii. Simpla, clara, hazlie, farmecul ei vadit sta in puterea dialogului.

Cerere in casatorie” vine in continuarea piesei „Ursul”, utilizand aceeasi distributie si elemente regizorale inrudite. Povestea insasi se aseaza firesc in continuarea celei incepute in „Ursul”. Astfel, daca in piesa anterioara doi tineri trec pe nesimtite de la conflict si ura la iubire pasionala, in „Cerere in casatorie” lucrurile sunt duse si mai departe. A. P. Cehov surprinde initiativa laudabila a lui Ivan Vasilievici Lomov, care doreste sa se insoare cu fiica vecinului sau. Insa, departe de romantismul si armonia care se presupune ca ar trebui sa guverneze un astfel de moment unic, cei doi potentiali miri se cearta aprig din motive derizorii. Ciocnirea personalitatilor lor puternice, crizele de ipohondrie ale petitorului, incurcatura in care se gaseste tatal miresei si incercarile sale disperate de a aplana rabufnirile celor doi tineri dau nastere unui comic de situatie savuroiase.

Reteta unei experiente inedite: peste 200 grame de parfum interbelic se presar 100 grame de arome imbietoare ale preparatelor culinare ale unui chef bucatar iscusit. Se amesteca bine pana ce se obtine un produs omogen urmand ca apoi acesta sa fie asezonat cu portii serioase de rasete copioase si cu talentul si vitalitatea unor actori desavarsiti. Plating-ul va fi conceput conform ultimelor tendinte ale teatrului independent.

V-am facut pofta nu-i asa? Restaurant Elisabeta preia initiativa si invita, intr-un spatiu neconventional, toti “gurmanzii” de teatru sa se infrupte din preparatele sale atat gastronomice cat si culturale in cadrul unui concept inedit, « Pofta de Teatru ».

Va rugam sa veniti cu minim o ora inainte de inceperea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mancare/ bautura. Ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea piesei de teatru. In timpul spectacolului nu se pot procesa comenzi! Va multumim pentru intelegere!

Comentarii: