Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Gourmet Show

0 pct
Categorii:
Altele
Cand:
Incepe 24 Feb '18 Ora 20:00
Se termina 24 Feb '18 Ora 21:30
Unde:
Restaurant Elisabeta
(vezi toate evenimentele din acest loc)
Adresa: 
Bulevardul Regina Elisabeta 45
Sectorul 2 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Cumpara bilete
Poza pentru evenimentul Gourmet Show
Descriere:

Show Gourmet cu Chef Odette

-pentru cei cu gusturi fine-

Invitat special Vasile Calofir

Gustam, ne distram, invatam!

De Dragobete, gatim si iubim, ne distram si savuram delicatese din bucataria internationala! Ce spuneti de o calatorie culinara fascinanta in jurul lumii purtati de arome imbietoare? Dar ce spuneti daca un bucatar chef extrem de iscusit ar pregati toate delicatesele chiar in fata voastra invitand curiosii si…pofticiosii sa deguste?

De Dragobete, celebram iubirea la o seara culinara unde “pasiunea” este ingredientul principal. Va invitam, asadar, la o seara cu adevarat speciala, plina de energie si pasiune, mirodenii afrodisiace si atmosfera antrenanta. Intr-un show dinamic si original, dedicat celor ce iubesc, Chef Odette ne impartaseste din secretele bucatariei internationale iar ucenic devotat ii va fi nimeni altul decat indragitul actor Vasile Calofir.

Chef Odette este finalista cunoscutei emisiuni de cooking MasterChef. Absolventa a cursurilor Academiei Barilla, in Italia, Odette a impresionat gurmanzii, in cadrul tuturor proiectelor la care a participat, cu preparatele sale inedite.

Vasile Calofir este un indragit actor avand la activ o multime de proiecte atat in teatru cat si in film dar si emisiuni televizate. Vasile Calofir va fi ucenicul lui Chef Odette lasandu-se ghidat cu maiestrie in lumea gastronomiei. Cu siguranta ucenicia sa va fi “condimentata” cu charm-ul si umorul sau molipsitor.

In luna iubirii, gatim si iubim, ne distram si savuram bucataria internationala alaturi de Chef Odette si Vasile Calofir!

Chef Odette ne va delecta si invata sa gatim:

Aperitive:
Smochine, prosciutto, blue cheese, nuci

Salata de vita cu branza brie si migdale (dressing Odette)

Tartar de somon cu avocado

Fel principal:
Midii in sos de vin

Pulpa de rata confiata cu piure de telina, morcovi glasati si sos de fructe de padure

Muschi de vita cu sparanghel si sos de ciocolata iute

Desert: Mousse de ciocolata cu Oreo

Comentarii: