Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Jang Han-byul, unul dintre cei mai iubiti artisti coreeni, concerteaza la Bucuresti

0 pct
Adaugat de WhiteStarPR
Categorii:
Reprezentatii artistice si Concerte
Cand:
Incepe 21 Jul '18 Ora 16:00
Se termina 21 Jul '18 Ora 22:30
Teatrul de Revista Constantin Tanase
(vezi toate evenimentele din acest loc)
Adresa: 
Calea Victoriei 33
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Poza pentru evenimentul Jang Han-byul, unul dintre cei mai iubiti artisti coreeni, concerteaza la Bucuresti
Descriere:

Fenomenul mondial K-pop REVINE in Romania
Muzica-fenomen in lume, cu incasari mondiale in 2016 de peste 4,7 miliarde de dolari, cu viziualizari pe YouTube in 2017 de peste 24 de miliarde, cu fani care i-au depasit pe cei ai unor artisti precum Lady Gaga, Drake sau Selena Gomez REVINE in Romania.
Unul dintre cei mai titrati artisiti a fenomenului K-pop, Jang Han-byul se intoarce la Bucuresti unde va sustine un concert si va juriza un concurs international. Pe 21 iulie, la Teatrul Constantin Tanase, Romania este a doua tara din lista unui turneu european al celebrului artist – fondatorul trupei fenomen LEDApple.
Concert & Cover contest
21 iulie pune din nou Bucurestiul pe harta mondiala K-Pop. Daca in 2014 concertul LEDApple a creat isterie (inca de la sosirea artistilor la aeroport, unde peste 400 de fani au luat cu asalt sosirile internationale) pana la ziua concertului (unde tabloul era similar cu cel al concertelor lui Michael Jackson – inclusiv fani care cantau in coreana si lesinau la vederea artistilor), 2018 reprezinta promisiunea tinuta a lui Jang Han-byul: “Voi reveni in Romania! Sunteti cei mai tari!” https://youtu.be/jBN68bSI4I8
Organizatorul Kompas Events se asteapta ca si anul acesta din public sa faca parte si fani din alte tari. Ca in 2014, vor veni fani din intreaga lume, incepand cu Europa si terminand cu America de Sud.
Jang Han-byul nu doar ca va sustine un concert, dar el va fi Juratul principal al Cover Contest-ului cu care va debuta evenimentul din 21 iulie, de la Teatrul Constantin Tanase. Este vorba despre un concurs de voce si unul de dans. Mai multe trupe din Romania si Republica Moldova se inscriu intr-o faza preminara iar toate video-urile sunt trimise in Coreea. Artistul face previzionarea, hotarand primele 8 care ajung in finala de la Bucuresti. Vor fi 8 finalisti la concursul de dans si 8 in cazul celui de voce. Regula este ca cei care trimit video sa aleaga dansuri si melodii din cultura K-pop.
Cover Contest a ajuns la cea dea 4-a editie. Acum, pe langa premii, castigatorii se vor bucura de produse K-pop cu idolii lor si diverse suveniruri. Jang Han-byul va fi cel care va inmana premiile si medaliile castigatorilor concursului, pentru ca apoi sa isi inceapa concertul. Din repertoriul lui vor face parte atat noile single-uri, cat si hit-urile trupei LEDApple.
Uluitorul fenomen care a cucerit Romania
Pentru tinerii fani ai miscarii este aproape “isteric” intreg fenomenul. Ei cunosc toate melodiile, in insasi limba coreeana, invata dansurile, adopta stilul vestimentar, cunosc coregrafiile, sunt activi on-line pe paginile artistilor si pe canalele de YouTube. “Este un fenomen care ne-a uimit chiar si pe noi, ca organizatori, in anul 2014. Exista acest public numeros in randul copiilor si adolescentilor care este atat de dedicat, incat pana nu ajungi sa vezi, nu prea iti vine a crede. Si nu numai publicul nostru este destul de eterogen... merge pana la varsta a doua, daca nu si mai sus. De la an la an sunt schimbari majore si totul prinde o putere in industria muzicala mai mare decat au chiar nume mari, consecrat gen U2 sau Lady Gaga”, spune unul dintre organizatorii evenimentului – Kompas Events. https://www.facebook.com/pg/kompasevents/photos/?tab=album&album_id=6043...
Evenimentul face parte din turneul European, Romania fiind a 2-a tara in care artistul ajunge.
Biletele pot fi achizitionate online pe: kpop-music.ro si www.myticket.ro
Pret Bilete :
250 lei - Meet and Greet
100 lei - Poster sign
50 lei - Intrare generala
Biletele confera acces si la Concurs si la Concert. Nu exista bilete separate.

Jang Han-byul
Video album solo:
https://youtu.be/BPUER3CYabU
https://youtu.be/KihNuRGyDtE
https://youtu.be/F8_nVY5qEAM
Bruno Mars - That's What I Like (`OneStar Covers` by 장한별 Jang Hanbyul)

Comentarii: