Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Jocuri in Familie

Categorii:
Altele
Cand:
Incepe 13 Oct '18 Ora 18:00
Se termina 13 Oct '18 Ora 20:00
Creative Board Gaming
(vezi toate evenimentele din acest loc)
Adresa: 
Strada George Enescu 25
Sectorul 1 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Organizator:
Creative Board Gaming
Detalii preturi/Intrare: 

50

Poza pentru evenimentul Jocuri in Familie
Descriere:

”Jocuri in Familie” este o seara in familie, menita sa aduca o experienta distractiva si sa te apropie de copilul tau. Este ocazia ideala de a te relaxa jucandu-te si de a observa cum interactioneaza copilul tau atunci cand se joaca.

Va asteptam Sambata, 13 Octombrie, intre 18:00 si 20:00, la evenimentul nostru, sa jucam Jenga, Shape Your Story, Why Connect, Nume de Cod, Activity, Twister, Story Cubes, BrainBox, La Cucaracha, Ice Cool, Saboteur, Dobble, Carcassonne, Uno, Dixit, Cei Trei Purcelusi si alte jocuri interactive.

Beneficiile evenimentului pentru parinte si copil:
- Timp petrecut impreuna;
- Comunicare;
- Relaxare;
- Interactiune cu alti parinti si copii;
- Dezvoltarea strategiilor de colaborare cu cei din echipa.

Participarea se face pe baza de confirmare dupa ce te inscrii in acest formular: http://bit.ly/2bVNHnI

Acest eveniment se adreseaza parintilor si copiilor lor cu varste intre 5 si 12 anisori.

Locatia evenimentului: Barbu Delavrancea, Nr 15, Etaj 2, Interfon 5, Sector 1, Bucuresti.
Nu ezita sa ne contactezi pentru detalii suplimentare la numarul de telefon 0755 655 566 sau la adresa de e-mail: contact@playouth.ro

Avem doar 20 locuri disponibile. Desfasuram activitatile cu un numar mic de participanti, in asa fel incat atentia trainer-ului sa fie distribuita egal catre toti si ca fiecare din ei sa ramana cu ceva concret in urma fiecarei activitati.

Costul care include utilizarea jocurilor, punerea la dispozitie a materialelor de care e nevoie, apa si ceai, este doar de 50 de lei de perechea parinte - copil.

Parintii aleg activitatile noastre pentru ca aici, copiii lor invata ceva practic si util pentru dezvoltarea unor abilitati precum incredere in sine si in ceilalti, rabdare, bucurie, pasiune, libertate si curiozitate. Prin contextele pe care le cream, copiii ajung sa se imprieteneasca si sa discute liber despre tot ce simt, sa fie buni unii cu ceilalti, sa lucreze in echipa, sa se implice activ in ceea ce fac alaturi de alti copii.

Daca simti sa recomanzi acest atelier sau alte activitati PlaYouth si altor parinti, pe noi ne-ar bucura foarte tare si ti-am fi extrem de recunoscatori. Multumim!

Etichete:
BoardGame  jocuricopii  jocurifamilie  pentrucopii  
Comentarii: