Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Jocuri in Familie

Categorii:
Altele
Cand:
Incepe 17 Nov '18 Ora 18:00
Se termina 17 Nov '18 Ora 20:00
Creative Board Gaming
(vezi toate evenimentele din acest loc)
Adresa: 
Strada George Enescu 25
Sectorul 1 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Organizator:
Creative Board Gaming
Detalii preturi/Intrare: 

50

Poza pentru evenimentul Jocuri in Familie
Descriere:

”Jocuri in Familie” este un eveniment de familie, menit sa aduca o experienta distractiva si sa te apropie de copilul tau. Este ocazia ideala de a te relaxa jucandu-te si de a observa cum interactioneaza copilul tau atunci cand se joaca.

Va asteptam Sambata, 17 Noiembrie, intre 18:00 si 20:00, la evenimentul nostru, sa jucam Jenga, Shape Your Story, Why Connect, Nume de Cod, Activity, Twister, Story Cubes, BrainBox, La Cucaracha, Ice Cool, Saboteur, Dobble, Carcassonne, Uno, Dixit, Cei Trei Purcelusi si alte jocuri interactive.

Va vom pune la dispozitie si jocuri facute special pentru 2 persoane, pentru a va bucura de o experienta unica impreuna cu copilul tau: Hanamikoji - un duel pentru obtinerea favorurilor gheiselor, Jaipur - o cursa de livrat bunuri in Orient sau Patchwork - un puzzle de tip tetris in care nasturii tin loc de bani! Mai plusam si cu alte Board Games pentru un numar mai mare de jucatori, in care vor fi dezvoltate abilitati ca deductia, imaginatia, planificarea strategica sau luarea de decizii eficiente. Va vom tenta cu jocuri premiate ca Azul, Kingdomino, Splendor, Imagine sau Camel Up.

Beneficiile evenimentului pentru parinte si copil:
- Timp petrecut impreuna;
- Comunicare;
- Relaxare;
- Interactiune cu alti parinti si copii;
- Dezvoltarea strategiilor de colaborare cu cei din echipa.

Participarea se face pe baza de confirmare dupa ce te inscrii in acest formular: http://bit.ly/2bVNHnI

Acest eveniment se adreseaza parintilor si copiilor lor cu varste intre 5 si 12 anisori.

Locatia evenimentului: Strada Barbu Delavrancea, Nr. 15, Interfon 5, Etaj 2, Sector 1, Bucuresti.
Nu ezita sa ne contactezi pentru detalii suplimentare la numarul de telefon 0755 655 566 sau la adresa de e-mail: contact@playouth.ro

Avem doar 20 locuri disponibile. Desfasuram activitatile cu un numar mic de participanti, in asa fel incat atentia trainer-ului sa fie distribuita egal catre toti si ca fiecare din ei sa ramana cu ceva concret in urma fiecarei activitati.

Costul care include utilizarea jocurilor, punerea la dispozitie a materialelor de care e nevoie, este doar de 50 de lei de perechea parinte - copil.

Parintii aleg activitatile noastre pentru ca aici, copiii lor invata ceva practic si util pentru dezvoltarea unor abilitati precum incredere in sine si in ceilalti, rabdare, bucurie, pasiune, libertate si curiozitate. Prin contextele pe care le cream, copiii ajung sa se imprieteneasca si sa discute liber despre tot ce simt, sa fie buni unii cu ceilalti, sa lucreze in echipa, sa se implice activ in ceea ce fac alaturi de alti copii.

Daca simti sa recomanzi acest atelier sau alte activitati PlaYouth si altor parinti, pe noi ne-ar bucura foarte tare si ti-am fi extrem de recunoscatori. Multumim!
-------------------------------------------------------------------------------------------
Fii sigur/a ca PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tau, in relatie cu tine! Iar ca sa te convingi, te invitam sa intri in conversatie cu noi. Scrie-ne pe contact@playouth.ro sau intra direct pe site-ul nostru www.playouth.ro.

Etichete:
BoardGames  jocuricopii  jocuridefamilie  jocuripentrucopii  
Comentarii: