Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Russian Night- Concert Tania Popa&Band

0 pct
Categorii:
Reprezentatii artistice si Concerte
Cand:
Incepe 19 May '17 Ora 21:00
Se termina 19 May '17 Ora 23:00
Unde:
Restaurant Elisabeta
(vezi toate evenimentele din acest loc)
Adresa: 
Bulevardul Regina Elisabeta 45
Sectorul 2 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Cumpara bilete
Poza pentru evenimentul Russian Night- Concert Tania Popa&Band
Descriere:

Russian Night- Concert Tania Popa&Band

Era o vreme, nu foarte demult, in care cultura interbelica romaneasca era vizibil atinsa de influente rusesti. Sa ne intrebam bunicii daca exista biblioteca fara vreun Dostoievski sau Puskin, concert de Opera fara vreo arie de Ceaicovski sau vreo petrecere unde sa nu se danseze macar vreun Kazachok.

Si cum, vecinii nostri de la Est, dintre toate cultele, cei mai priceputi sunt la muzica e parca imposibil ca si acum sa nu tresarim de incantare si de voie buna pe vreun cantec rusesc autentic.

In acest context, in dorinta de a ne readuce in actualitate petrecerile rusesti de odinioara, cu cantec si voie buna, bauturi fine si dans pana in zori, Restaurant Elisabeta s-a gandit sa organizeze „Russian Night”.

Pentru a da seratei adevaratul spirit rus, pe langa acordurile de balalaika sau acordeon, vom avea parte de un recital de exceptie al celor mai indragite melodii rusesti aduse la viata de vocea inconfundabila a cunoscutei actrite, Tania Popa.

Nascuta in 1973 in loc. Causeni, Republica Moldova, Tania Popa este o actrita desavarsita ce a impresionat multa lume cu talentul de exceptie, obtinand de-a lungul timpului nenumarate premii si distinctii atat pe plaiuri basarabene cat si la Teatrul National Bucuresti. Tania Popa este actrita a Teatrului National Bucuresti inca din 1994, are la activ peste 45 de roluri in teatru, nu mai putin de 30 de filme jucate si nenumarate aparitii TV. De curand a inceput a pasi usor si intr-o cariera muzicala care, desi abia la inceput, prevesteste a avea acelasi succes al celei actoricesti.

Vineri, 19 mai, de la orele 21:00 Restaurant Elisabeta va asteapta cu portile deschise pentru a va bucura de o adevarata „Russian Night”, cu cantece traditionale rusesti, dans si voie buna pana in zori, in compania inconfundabilei Tania Popa.

Desfasurator concert:

19:00-20:00: acces in sala pentru preluarea comenzilor de mancare/bautura din meniul a la carte.
20:00-21:00: caffe concert cu muzica live
21:00-21:45: Concert Tania Popa&Band (Part I)
21:45-22:05: pauza concert
22:05-22:50: Concert Tania Popa&Band (Part II)
23:00-24:00: caffe concert cu muzica live
*Accesul nu mai este permis in sala dupa ora 20:00.

Comentarii: