Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Sedinta foto de Craciun in familie @La Iris

0 pct
Adaugat de stefaniapetre
Categorii:
Altele
Cand:
Incepe 19 Nov '17 Ora 10:00
Se termina 19 Nov '17 Ora 22:00
Unde:
La Iris
(vezi toate evenimentele din acest loc)
Adresa: 
Strada Ernest Juvara 12
Sectorul 6 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov 060104
Organizator:
La Iris
Poza pentru evenimentul Sedinta foto de Craciun in familie @La Iris
Descriere:

Sedinta foto de Craciun pentu familii intr-un décor feeric demn de casa lui Mos Craciun, cu brad mare, frumos impodobit, cu semineu, miros de scortisoara si sunet de colinde. Va asteptam la noi, La Iris, primul club de familie din Bucuresti pe 19.11.2017, 01.12.2017 sau 05.12.2017 pentru a imortaliza magia acestei sarbatori prin fotografii realizate in stil artistic pe care o sa le priviti cu drag peste ani.
Sesiunile foto de Craciun au durata de 45 de minute si sunt realizate intr-o vila din Cotroceni unde te vei simti ca acasa, un loc perfect pentru un portret de familie.
Pachetul costa 350 RON si contine 25 de fotografii editate online, 5 fotografii printate, o bautura din partea casei(vin fiert, ciocolata calda sau ceai) cat si un atelier de creatie pentru timp de calitate petrecut in familie, unde veti crea o rama foto menita sa tina magia momentului pentru totdeauna.
Pentru a crea o atmosfera de basm, Mos Craciun sau Mos Nicolae isi poate parca sania pe acoperisul nostru pentru a fi prezent in momentul vostru de basm. Cost aditional 100 RON.
EVENIMENTE DOAR PE BAZA DE REZERVARE IN PREALABIL.

Etichete:
activitati pentru copii  
Comentarii: