Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Unplugged- Concert Aurelian Temisan&Friends

0 pct
Categorii:
Reprezentatii artistice si Concerte
Cand:
Incepe 20 Mar '17 Ora 20:00
Se termina 20 Mar '17 Ora 22:00
Unde:
Teatrul Elisabeta
(vezi toate evenimentele din acest loc)
Adresa: 
Bulevardul Regina Elisabeta 45
Sectorul 2 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Detalii preturi/Intrare: 
Cumpara bilete
Poza pentru evenimentul Unplugged- Concert Aurelian Temisan&Friends
Descriere:

Intalnire cu barbatul TAU fatal!

Aurelian Temisan, impreuna cu Smiley, Cornel Ilie si Gabriel Cotabita dau intalnire femeilor, pe scena Teatrului National din Bucuresti.

Aurelian Temisan, Smiley, Cornel Ilie si Gabriel Cotabita, invita toate femeile pe data de 20 martie 2017, in sala mare a Teatrului National din Bucuresti, la un spectacol muzical original, dedicat tuturor ipostazelor feminine.
FEMEIA… toate tipologiile de femei se vor regasi in spectacolul muzical oferit de Aurelian Temisan, alaturi de invitatii sai speciali: Smiley, Cornel Ilie si Gabriel Cotabita, mari iubitori de femei si muzica aleasa dedicata acestora.

“Va astept cu drag la TNB, pe 20 martie, la un concert unic atat audio cat si vizual, un concert dorit de orice artist, un unplugged care uneste mesajul cu sunetul si contopeste spectatorii in acelasi film cu scena! Va fi un concert cald si prietenos! Il gandesc de ani de zile, dar il pregatesc de cateva luni bune, alaturi de George Natsis si cu Vlad Popescu, tobosarul orchestrei. Imi voi surprinde spectatorii (sau fanele) cu mesajele transmise prin intermediul melodiilor din repertoriul meu si al invitatilor mei! Concertul este tot o dedicatie femeii, chiar daca nu mai suntem atunci in perioada 1-8 martie, mesajul fiind unul de dragoste. Abia astept sa ne intalnim pe 20 martie, la TNB!”, spune Temisan.

Comentarii: