Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Intrebari frecvente - Despre Profil

Despre Profil

Intai si intai te loghezi, apoi dai click pe butonul din dreapta "Contul Meu": aici iti vei putea modifica toate setarile profilului tau.

Nu vei putea avea conturi multiple. Incercam sa descurajam o persoana sa-si exprime aceasi parere in legatura cu o afacere sub diferite conturi, pur si simplu nu e in spiritual comunitatii care vrem sa o promovam.

Conform Termenilor de Utilizare, puteti sa va incheiati activitatea ca membru Urbo prin dezactivarea Contului Personal si prin incetarea accesarii si utilizarii in totalitate a serviciilor Urbo.

Un prieten pe Urbo.ro este un utilizator cu care ai anumite afinitati si cu care vrei sa mentii legatura mai usor. Daca devii prieten cu cineva pe Urbo.ro, in "Noutati" poti vedea toata activitatea prietenilor din lista ta: check-in, mesaje, pareri etc.

O data creat contul pe Urbo.ro, vei putea accesa toate celelalte site-uri ale noastre folosind acelasi cont si parola.

Notificarile reprezinta anumite mesaje care te informeaza cand un utilizator scrie ceva legat de continutul tau. Rolul notificarilor e sa faciliteze comunicarea dintre utilizatori.

Noutatile te ajuta sa fii mereu la curent cu activitatile prietenilor tai. De aici poti sa afli pe unde au mai fost acestia, ce pareri au mai scris sau ce poze au mai facut.