Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Farmacia Belladonna

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme 6 pareri
3
Ratingul tau: - Media: 3 (6 voturi)
Adresa: 
Bulevardul Iuliu Maniu 78-80
Sectorul 6 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Program: 
Luni: 8:00 - 22:00
Sambata - Duminica: 8:00 - 20:00
Categorie
Farmacie si Plafar 
Modalitati de plata:
Mastercard/Visa
Numerar
Modifica profil
modificat pe 14 Feb '12
Informatii suplimentare
Produse/servicii: 

Medicamente Compensate, Suplimente, Cosmetice, ingrijire si igiena personala, Ceaiuri si produse naturiste, Aparatura medicala, Produse tehnico medicale, produse mama si copilul

Poze adaugate pentru Farmacia Belladonna
Foto
14 Mai '10
Vezi toate pozele
Produse si Servicii pentru Farmacia Belladonna
Citeste catalogul produselor si serviciilor oferite de Farmacia Belladonna. Adauga si tu produse si servicii si primesti 4 puncte / produs adaugat sau 6 puncte / produs nou creat
Rating Nume Produs Marca Tip Produs Pret final Ultima actualizare
MINCEUR 24+ MEN
0
MINCEUR 24+ MEN FORTE PHARMA SUPLIMENT ALIMENTAR 18 Jan '11
Modifica pret
Pareri despre Farmacia Belladonna
1
16 Mai '14
Foto pentru Diana2014
26 Puncte
2 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Feriti-va de farmaciile Belladona.Marele "Farmacist Nicu Gheara" vinde numai medicamente contrafacute.
Am luat de la o farmacie din acest lant (Stefan Cel Mare, Bucuresti) medicamentele pentru matusa mea ,bolnava de cancer de colon.
Unul dintre medicamente se numeste Xeloda,nu stiu daca are vreo importanta.Am ajuns intamplator la aceasta farmacie,fiindca eu in mod normal am incredere in farmaciile mici,de cartier si nu cred in cioara vopsita a marilor lanturi.De aceasta data nu am mai gasit in nici o alta farmacie.
Am luat medicamentul .toate bune si frumoase,pana cand peste aprox 2 saptamani matusa mea se simtea din ce in ce mai rau..
Tin sa precizez,ca pana in acel moment tratamentul a fost eficient si cancerul era tinut in frau.urma sa se opereze in 3 luni.
Medicii din Fundeni nu intelegeau ce se intampla,de ce ii merge atat de rau..Asta pana cand ,un medic rezident a venit cu ideea de a determina agentul chimic din medicament...
Zis si facut...Am fost la Directia De Sanatate Publica ,laboratorul de toxicologie si am facut respectiva analiza...
Rezultatul ?Socant: lactoza,amidon,manitol,ciclamat de sodiu...adica fix nimic din subtanta activa care trebuia sa se gaseasca in mod normal in medicamentul prescris de medicul oncolog.
Am facut sesizari peste sesizari la politie,protectia consumatorului,si nimic...
Asa ca incerc sa avertizez cat mai multa lume sa se fereasca de aceste farmacii care s-au inmultit ingrozitor de tare in Bucuresti.
Ca un ultim amanunt,dupa aceasta intamplare am luat medicamentele numai din farmaciile de incredere...Matusa mea acum este bine,a fost operata in luna martie 2014.
Numai bine!

0 pct
5
26 Aug '11
Foto pentru MihaelaNicoleta
20 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Azi am intrat in farmacia de la Obor, Soseaua Colentina. Am gasit Lapte Humana AR la 47 lei pe cand in alta farmacie este 50 sau 57, iar din gama Johnsons pentru bebelusi am luat ulei corp aloe vera si gel spumant bedtime cu 13.50 si 12.50 pe cand in altele preturile sunt 17 si 16. Super incantata sunt de produsele pentru bebei de la Nestle pe care le-am gasit si pe acestea mai ieftine: Cereale orez cu 3 fructe si Cereale somn usor la 14.50 si 18 pe cand la Help Net costa 16 si 20.

1 pct
2
17 Mar '11
30 Puncte
2 pareri scrise
Pierdut prin cartier

am cumparat de la farmacia belladona de pe ion mihalache 3 cutii de eutyrox 100 mg si dupa numai 30 de minute am revenit pentru a solicita schimbarea celor 3 cutii in cutii a cate 50 mg fiecare.
am fost categoric refuzata, farmacista spunand ca schimbarile se pot face numai daca s-a produs o greseala din vina farmaciei.
cu toate rugamintile mele farmacista m-a refuzat categoric, cu toate ca eram un client vechi al acestei unitati.
as dori sa intreb proprietarul acestui lant de farmacii daca astefl isi poate pastra clientii si totodata as dori sa intreb farmacista daca cunoaste reglementarile legale care prevad obligativitatea de a schimba produsul intr-un anumit termen in situatia in care produsul este neatins si cu bonul fiscal cu atat mai mult cu cat acest lucru s-a solicitat intr-un termen de 30 de minute???

1 pct
1
16 Mar '11
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Desi au preturi mici farmaciile belladona m - au dezamagit .In d na ghica este o farmacie belladona care are 2 farmaciste care nu stiu ce retete trebuie sa onoreze ,si nu stiu sa incaseze cu card .Rusinos

0 pct
4
18 Ian '11
28 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Si eu am ramas uimita sa vad ca la farmaciile Belladonna preturile sunt mai mici decat la celelalte farmacii.Ma bucur ca de curand s-a deschis una si in apropierea locuintei mele.

0 pct
5
17 Oct '10
Foto pentru marinus
de marinus
20 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

ca sa fiu cat mai explicita...
eu cumpar OLINTH pt.adulti cu 8.5 ron de la belladona si in alte farmacii costa 14.00ron
prostamol uno l-am cumparat la 46.00 ron 30 capsule si in alte farmacii l-am cumparat la 54.00 ron
am cumparat spray OROFAR pt laringita cu 23.00ron si in Centrofarm costa 30.00ron.
Deci...aceasta farmacie are preturi foarte mici in comparatie cu toate farmaciile existente in Bucuresti, cel putin.

1 pct