Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Body Secrets Unirii

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme 8 pareri
3.875
Ratingul tau: - Media: 3.9 (8 voturi)
Numar de telefon: 
021.320.02.47 (fix)
0736.649.342 (mobil)
Adresa: 
Bulevardul Corneliu Coposu 3
bl.101,sc.3,et.3,ap.47
Sectorul 3 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Program: 
Luni - Vineri: 9:00 - 21:00
Sambata: 9:00 - 15:00
Categorie
Salon infrumusetare si cosmetica 
Modifica profil
modificat pe 12 Sep '13
Poze adaugate pentru Body Secrets Unirii
Poza pentru Body Secrets Unirii - Poza Body Secrets Unirii
30 Apr '12
Poza pentru Body Secrets Unirii - Poza Body Secrets Unirii
30 Apr '12
Poza pentru Body Secrets Unirii - Poza Body Secrets Unirii
30 Apr '12
Poza pentru Body Secrets Unirii - Poza Body Secrets Unirii
30 Apr '12
Vezi toate pozele
Clipuri video adaugate
Pareri despre Body Secrets Unirii
2
24 Oct '15
Foto pentru Kristina77
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Puncte forte: personal amabil, atent; zona centrala;

Puncte slabe:
- preturi mai piparate ca in alte saloane;
- aparatul Dermocell trage foarte slab fata de alte saloane (abia ca un masaj de relaxare), a fost si defect;
- dresuri rupte foarte purtate pe post de costum pt Dermocell/drenaj;
- drenajul se realizeaza in doua etape, intai picioarele (20 min) si abia apoi mijlocul si mainile (20 min), pentru ca nu au destule cabluri ca sa le realizeze simultan;
- aparatul de cavitatie a fost stricat mai multe saptamani; cand m-am intors sa reiau sedintele ramase, mi s-a spus ca intre timp imi expirasera (asta la un pachet de 12 mil, nu la vreun voucher) si managera a incercat sa ma forteze sa cumpar un nou pachet pentru a imi "activa" restul de sedinte ramase;

0 pct
5
4 Dec '13
Foto pentru magda ionescu
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Nu stiu altii cum sunt dar eu cand vad un astfel de comentariu am curiozitatea de a verifica cat este adevar si cat este minciuna in acest comentariu foarte acid.
Salonul BODY SECRETS este unul dintre saloanele cele mai elegante si curate din Bucuresti, unde ambientul si admosfera sunt deosebite iar totul miroase a proaspat si curat.
Nu pot sa inteleg ce fel de caracter are persoana care poate posta un astfel de comentariu, ce interese are si ce avantaje urmareste. RUSINE
Nu vreau sa comentez mai mult si pentru a cunoaste adevarul ii invit pe cei interesati sa viziteze acest salon si va garantez ca nu vor regreta!

0 pct
1
21 Iun '13
Foto pentru tina tina
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

BUNA ZIUA!SALONUL ESTE AMENAJAT FRUMOS,DAR LASA DE DORIT IGIENIZAREA APARATELOR,PROSOAPELE URAT MIROSITOARE CARE DIN NEFERICIRE SE SPALA IN SALON(AM VAZUT INTAMPLATOR CAND USA LA UNA DIN BAI ERA DESCHISA,IAR O FATA LE ASEZA LA USCAT).AM FOST CU UN VOUCHER LA COSMETICA,TRATAMENTUL OK,DAR STERILIZATORUL LIPSEA DIN PACATE...NU RECOMAND SALONUL DEOARECE STA PROST LA CAPITOLUL IGIENIZARE!

0 pct
5
27 Iun '12
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Mi-am cumparat cu voucher cu 18 proceduri la acest salon si pot spune ca sunt foarte mutumita.Salonul este curat, personalul atent, aparatele sunt noi si mereu curatate. Fetele respecta mereu procedurile, iar produsele folosite pentru impachetare/masaj/vacuum etc. sunt de calitate. Un plus pentru locatia salonului la care se ajunge foarte usor de la metrou Unirii.
Din pacate preturile sunt cam mari la acest salon asa ca fara un discount sau un voucher nu te prea poti apropia de un pachet oferit de ei.

0 pct
da
4
21 Iun '12
84 Puncte
9 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Mi-a placut.. si salonul si personalul. Atente si receptive. Am facut niste impachetari si microdermoabraziune.
Ce nu mi-a placut: au o capsula la impachetari care arde in anumite locuri.. nu prea este profi; preturile sunt mai mari ca in alte locuri si faptul ca nu prea ai unde sa parchezi.

0 pct
5
5 Iun '12
Foto pentru magda15
de magda15
92 Puncte
8 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Am fost la acest salon pentru tratamente corporale si chiar am fost uimita de cat profesionalism dau dovada cele care lucreaza acolo!!
N-am incercat prea multe proceduri insa am fost pusa la curent cu toate procedurile care se fac in salon, si nu doar de o singura domnisoara, ci si de cele de pe cealalta tura decat mergeam de obicei.
Pe langa toate astea, salonul este foarte curat, atmosfera este odihnitoare si chiar poti merge sa te relaxezi cu incredere.

Va recomand sa mergeti!!

0 pct
5
5 Mai '12
Foto pentru lilikf
de lilikf
28 Puncte
2 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Am fost la cosmetica, pentru tratament facial, cu voucher. M-am simtit foarte bine, atmosfera a fost placuta, relaxanta, cu muzica in surdina pe fundal. Tratamentul a fost facut intr-o camera unde nu era decat cosmeticiana, nu ne-a deranjat nimeni, si-a facut treaba cu calm si profesionalism, m-am simtit minunat. Recomand.

0 pct
4
11 Apr '12
Foto pentru 82pup
de 82pup
10.190 Puncte
27 pareri scrise
Guru Urban

Am fost la ei pt dermoabraziune si masca si drenaj facial. Serviciul a fost executat impecabil si amabilitatea la fel. Atmosfera este foarte placuta acolo. Mergeti!

0 pct