Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

The Player Club

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme 6 pareri
2.583335
Ratingul tau: - Media: 2.6 (12 voturi)
Numar de telefon: 
0720.734.734 (Mobil)
Adresa: 
Strada Primo Nebiolo 7
Sectorul 1 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Program: 
Miercuri: 23:00 - 5:00
Vineri - Sambata: 23:00 - 5:00
Categorie
Cluburi 
Preturi:
€€€€
Modifica profil
modificat pe 07 Iun '11
Informatii generale
Parcare: 
proprie
Nu rata sa fii acolo: 
Miercuri - Students Party: J&B + Granini - 150 Ron
Vineri - Players Party: Smirnoff - 150 Ron J&B + Granini - 150 Ron
Rezervari
Se accepta rezervari: 
Da
Numar locuri interior: 
2000
Viata de noapte
Divertisment: 
Muzica de fundal, Muzica inregistrata, Muzica live, Animatori
Se danseaza: 
Da
Caracteristici generale
Meniu: 
Cocktail
Caracteristici: 
Aer conditionat, Garderoba, Potrivit pentru grupuri, Petreceri private/corporate
Tinuta: 
Casual
Fumatul permis: 
Peste tot
Informatii suplimentare
Produse/servicii: 

You can have your own party in the club with minimum 500 people or own section in the club with minimum 150 people. It can be catered with open bar and food.

Slogan
Clubbing Experience
Descriere

One of the biggest clubs in Bucuresti with 1,500 square meters and room for more than 2,000 people.

Poze adaugate pentru The Player Club
Poza pentru Player - The Club - Random picture of the club interior
29 Mai '10
Vezi toate pozele
Clipuri video adaugate
Check-in: Rege la palat  bebebebe1
Pareri despre The Player Club
3
23 Ian '12
Foto pentru Davidwdt
112 Puncte
12 pareri scrise
Aruncator cu privirea

Este un club acceptabil daca nu ai unde sa te duci vara dar exista locuri mai ok

0 pct
5
9 Apr '11
Foto pentru Cristi-krs
172 Puncte
13 pareri scrise
Aruncator cu privirea

cel de vara e f tare!

0 pct
1
17 Mar '11
Foto pentru ruxandra77
284 Puncte
7 pareri scrise
Aruncator cu privirea

mi-am stricat o seara in clubul asta, eu chiar venisem sa dansez, nu stiam ca ne asteapta statui kitchoase de sfinx , muzica house cu aceeasi linie melodica repetata la NESFARSIT ... sI MULTE FUMURI (MAI ALES LA FIGURAT, ca altfel e aerisit cand nu e multa lume). gasesti aici bucatzele f bune , pesemne ca 100$ ora cel putin, sincer le-as fi dezbracat si eu, sa le iau hainele insa (erau f f mishto). preturile pesemne ca sunt mari, noi insa am plecat in 20 minute,asa ca nu stim.... Se danseaza, ca in orice club de fitze dupa ora 1 se pare, cand ajungi sa te calci pe picioare. recomand oricui vrea sa fie fitzossss

0 pct
2
1 Iun '10
Foto pentru tv
de tv
1.128 Puncte
28 pareri scrise
Deschizator de drumuri

..am ajuns noi pregatiti de o seara dansanta intr-un club de renume. Am sosit pe la ora 23:00 - mult prea devreme pentru spuma nightlife-ului bucurestean, mult prea tarziu pentru cei dornici sa danseze - si am asteptat sa inceapa distractia (am inteles de la 'ai mai iesiti dintre noi ca se obisnuieste sa se dea drumu la nebuneala -aka 'sistem'- in juru' orei 1), timp in care am fost serviti cu f. multa atentie de un f.amabil domn in ciuda aspectului sau de rugbyist-rup-glezne-daca-ceri-ceva (sunt destul de curios sa aflu ce a gandit shefu' cand l-a angajat aici, probabil a zis ca vor fi clientii mai 'motivati' sa lase mai multi verzisori la masa)..in fine.
Intr-un final se facu ora 1: muzica bubuia, fetele tipau, camasile se descheiau, tigarile se aprindeau, paharele se ciocneau, flirturile incepeau iar clientii se imbulzeau sa ocupe ringul de dans (in locuri de genu se danseaza doar pe langa masa - sa-ti stie lumea teritoriu! pey ce imparatia lor de catifea?). Toate bune si frumoase pana cand pe scena urca acest mic-Bono-am-chitara-da`-n'am-voce insotit de a lui trupa stim-sa-cantam-da`-n'avem-solist. Nu a durat mult pana cand acest mic pionier in arta cantexecrabil'ului a reusit sa alunge juma' de club printre care si noi.. dar a fost super!
PS: Am observat ca din multe unghiuri drumul pana la toaleta e o adevarata peripetie - un plus la baietii cu organizarea!

3 pct
2
31 Mai '10
Foto pentru Papa Bogdan
4.897 Puncte
54 pareri scrise
Guru Urban

cum ma sa pui o trupa sa cante piese rock in mijlocu serii? cand incepe lumea sa huiduie chiar nu ne prindem si noi ca e cazul sa ii dam afara si sa revenim la muzica de dinainte?
imi e total clar ca a 2-a oara nu mai calc pe acolo...

0 pct
2
29 Mai '10
Foto pentru kerberos
7.779 Puncte
20 pareri scrise
Guru Urban

This is only the second time I have been to the Player Club, but I was disappointed when the music did not really start until 1am. At around 2am, they turned off the nice dance music and replaced it with a horrible live Rock band that sounded like the manager's cousin had just gotten a guitar a month ago and was trying to become a rocker. Half the people in the club left within 30 minutes. The mood completely turned and it honestly ruined the night. The management didn't seem to care one bit about everyone's complaints. Too bad they had to ruin what could have been a great night. Eventually, after over an hour, the torture stopped, but by then the club was half empty.

It's too bad because it's a nice venue, the air circulation is great, the dancers are pretty and it's not too expensive.

3 pct