Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Penny Market - Carei

Carei, Satu Mare
Vezi oferta acestei firme o parere
3
Ratingul tau: - Media: 3 (1 vot)
Numar de telefon: 
0372.109.783 (Fix)
Adresa: 
Strada Cimitirului 3
Carei, Satu Mare
Toate adresele
Program: 
Luni - Sambata: 8:00 - 21:00
Duminica: 9:00 - 18:00
Retail.ro:
Adrese si program Penny Market Carei
Categorie
Supermarket 
Preturi:
€€€
Modalitati de plata:
Mastercard/Visa
Bonuri de masa
Numerar
Modifica profil
modificat pe 02 Iun '10
Informatii generale
Parcare: 
parcare gratuita, 100
Produse si Servicii
Specializarile marketului: 
General
Mancare si Bautura: 
Legume - fructe, Ingrediente, Bauturi alcoolice, Macelarie, Condimente, Lactate, Mancare gatita, Mezeleuri, Paine, Patiserie / Cofetarie, Produse congelate, Snacks, Tigari
Produse: 
Cosmetice, Librarie, Mancare si accesorii animale
Servicii market: 
Asistenti magazin
Numele produselor marca proprie: 
Boni(lactate), Karat(mezeluri), TOP
Detalii produse si servicii
Livrari: 
Nu
Returnare produse: 
Da
Panificatie
Tip afacere: 
Magazin paine, Patiserie
Bauturi alcoolice
Tipuri bauturi: 
Vin, Bere
Regiuni/Tari de import: 

Romania, Germania

Informatii suplimentare
Info special: 

Pe langa plata obisnuita, cu numerar, poti plati si printr-un numar mare de bonuri de masa, precum TICHET PLUS, CHEQUE DEJEUNER, HUNGASTRO, ACCOR, SODEXHI PASS si BON ALIMENT.

Slogan
In avantajul tau!
Descriere

Magazinul Penny Market are o suprafata de 750 mp si un sortiment de peste 1400 de articole (alimente de baza, conserve, bauturi, detergenti, produse proaspete si congelate, legume – fructe, non food), orientat in totalitate catre nevoile, dorintele si sugestiile clientilor. 

Tot timpul, pe langa sortimentul de baza se vor gasi si oferte promotionale, in cantitati limitate, venite in completarea sortimentului standard. Acestea vor fi valabile cate doua saptamani, in concordanta cu pliantele din perioada respectiva, distribuit gratuit in casele clientilor.

Principiul Penny se bazeaza pe achizitionarea de marfa din Romania, astfel incat ponderea principala a articolelor oferite spre vanzare sa fie de provenienta autohtona. In anumite cazuri se va apela si la furnizori straini, pentru cateva categorii de articole ce nu se produc in Romania si al caror raport calitate – pret se potriveste cu cerintele clientilor romani.

Pareri despre Penny Market
3
28 Noi '15
Foto pentru Monika70
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Sunt un fan al acestui magazin,fac cumparaturi aici aproape zilnic.Problema mea este ca in ultimul timp unii lucratori din acest magazin sunt atat de ,,acrii'' ca iti piere cheful de cumparaturi...Ma grabesc sa cumpar strictul necesar si plec...Sincer am ajuns sa merg mai mult prin alte supermarketuri pentru ca acolo lucratorii comerciali se comporta mult mai frumos.Vreau sa spun ca asta nu e doar parerea mea...multi cumparatori spun acelasi lucru....Si inca ceva....Uneori e o asa debandada ca nu gasesti nimic.Tot magazinul e plin cu cutii,ambalaje,paleti cu marfa....asta in miezul zilei cand lumea merge la cumparaturi.La raionul cu produse proaspete rar gasesti manusi cu care sa te poti servi iar de ambalaje nu mai vorbesc...uneori doar acele pungi lungi si inguste...deci daca vreau o placinta trebuie sa o pun intr-o punga imensa....Si ar mai fi multe...curateinea de ex...Uneori cam lasa de dorit....
Pacat pentru acest magazin.....

0 pct