Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Penny Market - Mangalia

Mangalia, Constanta
Vezi oferta acestei firme 2 pareri
1
Ratingul tau: - Media: 1 (2 voturi)
Numar de telefon: 
0372.780.646 (Fix)
Adresa: 
Strada Portului
Mangalia, Constanta
Toate adresele
Program: 
Luni - Sambata: 8:00 - 21:00
Duminica: 9:00 - 18:00
Retail.ro:
Adrese si program Penny Market Mangalia
Categorie
Supermarket 
Preturi:
€€€
Modalitati de plata:
Mastercard/Visa
Bonuri de masa
Numerar
Modifica profil
modificat pe 02 Iun '10
Informatii generale
Parcare: 
parcare gratuita, 100
Produse si Servicii
Specializarile marketului: 
General
Mancare si Bautura: 
Legume - fructe, Ingrediente, Bauturi alcoolice, Macelarie, Condimente, Lactate, Mancare gatita, Mezeleuri, Paine, Patiserie / Cofetarie, Produse congelate, Snacks, Tigari
Produse: 
Cosmetice, Librarie, Mancare si accesorii animale
Servicii market: 
Asistenti magazin
Numele produselor marca proprie: 
Boni(lactate), Karat(mezeluri), TOP
Detalii produse si servicii
Livrari: 
Nu
Returnare produse: 
Da
Panificatie
Tip afacere: 
Magazin paine, Patiserie
Bauturi alcoolice
Tipuri bauturi: 
Vin, Bere
Regiuni/Tari de import: 

Romania, Germania

Informatii suplimentare
Info special: 

Pe langa plata obisnuita, cu numerar, poti plati si printr-un numar mare de bonuri de masa, precum TICHET PLUS, CHEQUE DEJEUNER, HUNGASTRO, ACCOR, SODEXHI PASS si BON ALIMENT.

Slogan
In avantajul tau!
Descriere

Magazinul Penny Market are o suprafata de 750 mp si un sortiment de peste 1400 de articole (alimente de baza, conserve, bauturi, detergenti, produse proaspete si congelate, legume – fructe, non food), orientat in totalitate catre nevoile, dorintele si sugestiile clientilor. 

Tot timpul, pe langa sortimentul de baza se vor gasi si oferte promotionale, in cantitati limitate, venite in completarea sortimentului standard. Acestea vor fi valabile cate doua saptamani, in concordanta cu pliantele din perioada respectiva, distribuit gratuit in casele clientilor.

Principiul Penny se bazeaza pe achizitionarea de marfa din Romania, astfel incat ponderea principala a articolelor oferite spre vanzare sa fie de provenienta autohtona. In anumite cazuri se va apela si la furnizori straini, pentru cateva categorii de articole ce nu se produc in Romania si al caror raport calitate – pret se potriveste cu cerintele clientilor romani.

Pareri despre Penny Market
1
18 Mai '12
16 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Am fost o clienta fidela a supermarketului dvs de cand a fost deschis, dar am renuntat sa mai merg aici si sa merg la alt supermarket concurent chiar daca este mai departe de locuinta mea. De mult timp am mai scris pe site-ul supermarketului o sesizare care provea curatenia carucioarelor. Este inadmisibil sa transportam alimente in astfel de carucioare plione de mizerie, scursaturi amestecat cu praf. Domnule sef de magazin aveti timp sa iesiti afara sa va uitati in ce conditii se gasesc carucioarele? Apoi este singurul supermarket care nu are toaleta. Este o necesitate pentru orice magazin de marimea si se numarul de cumparatori care viziteaza magazinul. Merg de ceva timp la un alt supermarket concurent din oras unde totul scipeste, incepand de la carucioare pana la toaleta sa, de la galantare si la prezentarea legumelor si fructelor ca sa nu mai vorbim de cum este prezentata carnea. Am aratat carutul unei angajate de la cassa si cu o indiferenta nonsalanta mi-a spus ca nu are cine sa le curete. dar cand isi iau liber pentru o tigara au timp? Pacat de un astfel de supermarket ca este certat cu curatenia. Ma mir cum cei de la sanepid nu au sesizat mizeria in care noi, cumparatorii ne punem alimentele si nu saci de ciment sau caramizi. Daca nu aveti personal, angajati pe cineva de la Cleaning services ca sa va curete caruturile. Daca nu aveti detegent mergeti in zona de detergenti al supermarketului si veti gasi acolo destul.Pana cand nu se remediaza problema cureteniei EU NU MAI INTRU IN ACEST SUPERMARKET. Cu multumiri pentru intelegere si sper ca veti gasi o solutie ori sa le schimbati ori sa luati o angajata sa lustruiasca caruturile in timp ce isi fumeaza tigara printre clienti AFARA. MENTIONEZ CA ESTE VORBA DESPRE MAGAZINUL PENNY MARKET DIN MANGALIA. data viitoare postez fotografii.

-1 pct
1
12 Mai '11
Foto pentru anees
de anees
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

sunt un o clienta a dvs dar nu mai am curajul sa calc in magazinul de unde imi fac de obicei cumparaturile datorita unui angajat al dvs care este foarte violent si alcoolic,cu care am avut in ziua de Paste o altercatie la padure.Era intr-un stadiu avansat de ebrietate si cum il stiu toti prietenii lui este un mare scandalagiu,foarte vizat de politie,avand un numar mare de declaratii la dumnealor.A venit in grupul nostru de prieteni si fara sa il cunoasca pe un prieten din gasca cu care ne petreceam Pastele la iarba verde a sarit asupra lui cu pumnii,neputand sa il potoleasca nici politia,devenind violent si cu organele de politie...va spun toate aceste lucruri pentru a lua masuri in vederea lui,este pacat sa aveti astfel de angajati,lasati locuri de munca pentru oameni capabili sa traiasca intr-un mediu decent,nu pentru astfel de persoane care ne agreseaza fara sa ne cunoasca iar apoi intrand in magazinul dvs unde acesta lucreaza sa il imbranceasca pe prietenul meu intre baxurile de apa si sa il ameninte iar mai apoi sa cheme o masina plina cu prieteni ai lui sa isi regleze conturile pentru ca ne-am aparat si am chemat echipaje de politie...Nu mi s-a dat ocazia nici macar sa fac o reclamatie la sediul penny market mangalia pe numele acestiu individ,Tungeai,toti colegii lui acoperindu-l.Nu este frumos si nu reprezinta o imagine pozitiva pentru magazinul dvs. acesta fiind dusman cu multe alte persoane datorita faptului ca este alcoolic si nu stie ce face la bautura,nu suntem singurele persoane agresate de el si care nu mai frecventam magazinul Penny datorita acestui individ.

0 pct