Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Plus - Iasi

Iasi, Iasi
Vezi oferta acestei firme 0 pareri
0
Ratingul tau: -
Adresa: 
Strada Niceman 2
Iasi, Iasi
Toate adresele
Program: 
Luni - Sambata: 8:00 - 21:00
Duminica: 9:00 - 17:00
Categorie
Hipermarket 
Preturi:
€€€
Modalitati de plata:
Mastercard/Visa
Bonuri de masa
Tichete cadou
Numerar
Modifica profil
modificat pe 02 Iun '10
Informatii generale
Parcare: 
pe strada.
Produse si Servicii
Specializarile marketului: 
General
Mancare si Bautura: 
Legume - fructe, Ingrediente, Bauturi alcoolice, Dozator cafea, Macelarie, Condimente, Lactate, Mancare gatita, Mezeleuri, Paine, Patiserie / Cofetarie, Pescarie, Produse congelate, Snacks, Tigari
Produse: 
Accesorii auto, Birotica si papetarie, Materiale constructii, Cosmetice, Design interior si exterior, Electronice si IT, Fitness si sport, Haine, Jucarii, Librarie, Mancare si accesorii animale, Plante, Unelte casa si gradina
Servicii market: 
Asistenti magazin, Banc proba si garantie, Casa cosuri / maxim 10 produse, Casa prioritara, Restrictie monede pentru carucioare
Numele produselor marca proprie: 
Alpa, Boutique,Clarky´s,Famili,bright & shiny,Blue Moon,Biscoteria s.m.a.
Detalii produse si servicii
Livrari: 
Nu
Returnare produse: 
Da
Panificatie
Tip afacere: 
Patiserie, Specialitati
Bauturi alcoolice
Tipuri bauturi: 
Vin, Bauturi spirtoase / Lichioruri, Bauturi fine, Bere
Regiuni/Tari de import: 

Europa

Slogan
Magazinul oamenilor chibzuiti
Descriere

Intrarea pe piata romaneasca a fost decisa in 2002 cand Plus a ales Romania datorita stadiului in care se afla economia si a cresterii economice din ultimii ani. Compania - cu sediul si depozitul central situate langa Ploiesti – a fost constituita in martie 2003 si intentioneaza sa deschida in urmatorii 4-5 ani 170 de magazine pe intreg teritoriul Romaniei. Investitia totala in magazine si centru logistic se ridica la circa 250-300 milioane euro.

In prezent exista 85 de magazine deschise in Romania, urmand ca expansiunea sa continue in toate orasele cu peste 15.000 de locuitori.

Filosofia retelei Plus consta in a oferi zilnic produse de calitate superioara la preturi foarte accesibile. Cu o politica inovativa de produse, Plus a dezvoltat un profil atractiv si inconfundabil, potrivit tuturor categoriilor de consumatori care doresc sa-si acopere necesarul zilnic de produse intr-un mod avantajos.

Toate magazinele Plus sunt de proximitate. Asadar, ele sunt amplasate in cartierele cu densitate mare a populatiei, pe strazi principale si artere puternic circulate, fiind usor accesibile pe jos, cu masina sau cu mijloace de transport in comun.

Fiecare magazin Plus are o suprafata de ca. 1.500 mp - din care 1.200 mp reprezinta suprafata de vanzare si 300 mp spatiile aferente - si dispune de 80-100 locuri de parcare.

Logo-uri
Logo
Pareri despre Plus
Se pare ca pana acum nimeni nu si-a exprimat parerea despre Plus. Fii tu primul, o sa devii legenda.