Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Selgros

Vezi oferta acestei firme 0 pareri
0
Ratingul tau: -
Categorie
Hipermarket 
Modifica profil
modificat pe 13 Iul '10
Descriere

Suntem partenerul de incredere al gastronomilor, comerciantilor si micilor intreprinzatori particulari, asigurand pentru acestia cele mai bune servicii, un sortiment croit dupa nevoile lor, bazat pe competenta in calitate si prospetime, disponibil in permanenta la cele mai convenabile preturi. Lucram pentru profitul zilnic al clientilor nostri.

Ne orientam intreaga activitate dupa concepte precum: calitate, prospetime, servicii excelente, competenta, seriozitate, dinamism, amabilitate, politete, ospitalitate, disponibilitate, precizie si punctualitate, rapiditate, tehnologie moderna.

Valorile fundamentale ale afacerii noastre sunt:

Clientul - Il situam in centrul activitatii noastre impreuna cu afacerea sa si nevoile lui zilnice
Competenta - Ne perfectionam incontinuu pentru a ne face meseria in cel mai eficient mod, in beneficiul clientilor si al companiei
Colectivul - Suntem mandri ca facem parte din echipa Selgros, muncim cu placere impreuna, iar raspunderea ne onoreaza
Comunitatea - Stim ca succesul afacerii noastre se datoreaza si comunitatii care ne gazduieste.
Ne implicam in viata comunitatilor locale prin initierea unor programe sociale si de mediu.

Notorietatea de care ne bucuram in prezent este posibila numai datorita efortului conjugat al tuturor angajatilor nostri din magazine si din administratia centrala, care si-au insusit principiile companiei, transpunandu-le eficient in activitatea zilnica, cu scopul de a ne consolida pozitia de top printre marii comercianti din Romania.

Iesim in evidenta prin amabilitatea angajatilor, ***atenia si aspectul placut al magazinelor, servicii si produse de calitate.

Oferim furnizorilor o baza ideala pentru a livra cantitati mari de marfa la magazinele noastre, aceasta fiind apoi comercializata de catre noi in cele mai convenabile unitati de vanzare la cel mai avantajos pret.