Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Palarii-Blanuri.ro

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vezi oferta acestei firme o parere
1
Ratingul tau: - Media: 1 (1 vot)
Numar de telefon: 
0762.125.547 (Mobil)
0744.429.957 (Mobil)
Adresa: 
Necunoscut
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Categorie
Blanuri  Magazine exclusiv online  Marochinarie 
Modifica profil
modificat pe 07 Ian '11
Produse si Servicii
Magazin: 
Blanuri
Pentru: 
Femei
Stil: 
Elegant
Accesorii si Marochinarie: 
Palarii, Manusi si fulare, Genti
Detalii produse si servicii
Comanda: 
Da
Livrari: 
Da
Conditii livrare: 

* in Bucuresti - produsul pleaca prin curier, la adresa de livrare in maxim 48 ore de la confirmarea comenzii de catre consultantul de vanzari.

* in afara - produsul pleaca prin curier, la adresa de livrare in maxim 48 ore de la confirmarea comenzii de catre consultantul de vanzari.

Informatii suplimentare
Info special: 

Comenzile a caror valoare depaseste 500 lei beneficiaza de transport gratuit.

Data infiintarii firmei: 
1 Ian '93
Descriere

Suntem o companie cu o vasta experienta (peste 18 ani) in comercializarea produselor de marochinarie , blanarie si pielarie.comercializarea acestor produse se desfasoara online prin site-ul www.palarii-blanuri.ro , in cadrul targurilor si expozitiilor din domeniul industriei usoare desfasurate in toata tara cat si in incinta magzinului "bucur obor" la standul nr.084.
 
Unicitatea produselor comercializate de noi este data de calitatea si diversitatea produselor comercializate.
palariile comercializate de sc. stef jiv prod impex srl. sunt produse unicat ele putand fi purtate de oricine in cadrul oricarei ocazii.
Articolele din blana naturala (haine , caciuli , saluri etc) de nurca , bizam , carachiul , vulpe etc.,se vor gasi incepand cu data de 01.09.2010 in incinta magazinului "Obor" dar  se pot executa si pe baza de comanda(culoare si dimensiuni). Masurile la sediul magazinului iar in maxim 4 zile produsele va vor fi livrate la domiciliu.

Pareri despre Palarii-Blanuri.ro
1
6 Feb '17
de codryn
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Am plasat o comanda de peste 2 saptamani pentru ziua sotiei mele si nici acum nu am primit-o. Cand sun la telefon persoanele in cauza uita de fiecare data cu cine vorbesc sau ce comanda a fost cu toate ca am sunat de cateva ori sa verific statusul comenzii, primesc acelasi raspuns: produsul are un accesoriu diferit si mai bine sa sun (tot eu) maine ca mai bine se pricepe colega. Nu recomand.

0 pct