Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Pareri despre Clinica Veterinara Univet

Citeste parerile clientilor despre Clinica Veterinara Univet pentru a afla mai multe detalii. Scrie-ti si tu parerea si primesti 8 puncte.
1
26 Aug '16
de Jaioana
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Clinica univet constanta are niste diagnostice prestabilite si o mizerie de nedescris. Animalutul dvs sufera, conform lor, de "ficat praf", "de o tumora". Solutiile oferite sunt simple: perfuzii de doua ori pe zi, iar finalul tratamentului eutanasierea. Daca vreti sa va operati animalutul sa stiti ca sala de operatii este orice altceva, dar nu sterila. Aveti grija! Sunt si alte variante in orasul asta!

0 pct
1
18 Sep '11
Foto pentru Andreea Badarau
18 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

NU VREAU SA SPUN PREA MULTE DESPRE CLINICA ASTA,DAR IN LEGATURA CU DR.ASA ZISA DR CRISTINA,SA VA FERITI DE EA,SA NU VA TRATATI NICI UN ANIMALUT LA EA,ESTE O FEMEIE CARE NU ARE SUFLET DELOC,AM PATIT O PE PIELEA MEA,AM AVUT UN YORKSHIERE SI DIN CAUZA EI CAINELE MEU A MURIT,NU A AVUT GRIJA DELOC DE EL,NICI MACAR NU A STAT DE VB CU MINE,NICI MACAR MINIMUL DE BUN SIMT NU L A AVUT SA MI ZICA IN CE STARE E CATELUSUL,NU STIU UNDE A FACUT FACULTATEA SI CUM DE A AJUNS DR DAR FERITIVA DE EA,E UN SFAT PRIETENESC,SI NU SUNT SINGURA CARE SE PLANGE DE EA,SPER CA NIMENI SA NU TREACA PRIN SITUATIA MEA.

0 pct

Cabinet veterinar Farmacie veterinara Pet shop, Canise si Crescatorii 
AdresaStrada Onesti, Nr. 2Bis
Constanta
Telefon0241.694.271  (Fix)
0752.091.952  (Mobil)
Emailcontact@univet.ro
office@univet.ro