Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Pareri despre Sport Depot

Citeste parerile clientilor despre Sport Depot pentru a afla mai multe detalii. Scrie-ti si tu parerea si primesti 8 puncte.
5
10 Mai '18
26 Puncte
2 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Este un magazin serios, mi-am comandat de la ei adidasi si un trening. Calitate foarte buna si un pret acceptabil, zic eu. Pentru cei care doresc mai multe pareri cu privire la acest magazin le recomand https://parerimagazin.ro/pareri/sportdepot-ro/

0 pct
1
10 Dec '13
Foto pentru Radu Horomnea
38 Puncte
1 pareri scrise
Pierdut prin cartier

Scriu aici pt ca nimeni sa nu se mai pacaleasca precum subsemnatul.
Am comandat o haina de iarna on-line.In 3 zile a fost la usa prin Cargus.Haina isi schimbase pretul de la 343 la 363 lei.Transportul care fusese gratis in oferta nu numai ca l-am platit tot eu ,dar,a costat si mai mult decat normal pt ca in loc sa treaca greutatea reala -adica 0,8 kg -au trecut 3,86 kg.Deci pe langa diferenta de pret a produsului 20 lei am platit si un transport gresit adica 38 lei.
Am constatat ca haina era mult prea subtire pt.acest anotimp si am decis sa o returnez.Dupa multe insistente pe mail pt a-mi trimite Cargus-ul sa-mi ia coletul (ca asa era procedura) am reusit sa-l expediez pe 19.11.2013.
Am vorbit cu ei la telefon si mi-au promis ca in 3-4 zile o sa-mi vireze banii in cont.Nici azi 10.12 21013 nu i-am primit.La repetatele mele apeluri telefonice ,dl. Liviu Trusca ,un "nevinovat "mincinos ,mi-a indrugat tot felul de motive si promisiuni pana acolo incat nu mi-a mai raspuns la telefon.Ma voi adresa Protectiei Consumatorilor dar pana atunci sa stiti si voi ce va asteapta daca lucrati cu ei.

0 pct

Articole sportive Magazine exclusiv online 
AdresaStrada Nerva Traian, Nr. 7
Bucuresti
Telefon031.105.09.17  (Fix)
Emailmarius.iordan@sportdepot.ro