Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Am uitat sa mentionez ceva!

0 pct
5
Firma: 

Langa casa mea s-a deschis un salon de curand, de vreo 4-5 luni, si la epilat este patroana salonului de obicei, mai era o fata draguta, dar eu nu am mai prins-o, poate nu m-am nimerit pe tura ei, nu stiu. Salonul nu este foarte mare, dar vreau sa zic ca doamna de acolo ne trateaza si pe mine si pe sora mea minunat. Pe langa faptul ca te tine de vorba ca sa nu mai simti durerea, sa-ti mute gandul (eu sunt foarte sensibila), dupa ce termina epilatul peste tot ia un fel de lupa cu lumina si analizeaza iar peste tot, sa vada daca a ratat ceva, pentru ca se poate intampla. Sa tot iti doresti sa te intorci la ea - tocmai pt ca nu are foarte multi clienti, fiind nou, trateaza fiecare client ca fiind special. Vad ca din ce in ce mai multa lume merge acolo - e drept sunt si preturi de dumping, nu am mai gasit nicaieri masaj facial de curatare cu 60 de lei. Mama mia cum aratam dupa 2 zile (cand mi s-au mai retras umflaturile, pt ca aveam tenul foarte incarcat, mult de munca si am tenul destul de sensibil). .. eram minunata :D
Cand ma intampina cu un zambet parca nu ma mai gandesc ca ma duc la tortura ci la ceva placut.
Nu stiu cum sunt angajatele ei, ca nu ma duc la ei decat la epilat, la coafat ma duc in alta parte de multi ani, dar ea este minunata. De altfel asta face diferenta intre oamenii care merita tips si cei care nu merita.
Discutam cu un amic care este chelner si imi zicea ca il omoara servirea pe care o vede in unele locuri. Ca oamenii sunt obisnuiti sa lase tips, dar o fac din obisnuinta, nu pentru ca acea persoana merita. Ca el face treaba mult mai buna ca aia si isi ia aceiasi bani, la servicii de o calitate mai proasta. Ca oamenii ar trebui obisnuiti sa lase bacsis daca persoana merita, nu ca asa se obisnuieste.
SI la taximetrist las tips mai mare daca m-a dus mai repede unde am vrut si mai ales daca nu m-a ocolit (cunosc binisor Bucurestiul si stiu cand ma ocolesc cand nu este necesar). Nu-i las niciun leu in plus daca nu mi-a oferit serviciul pe care l-am cerut in conditii satisfacatoare, doar pentru ca de obicei se lasa bacsis la taximetristi.
Acum 2 saptamani am fost intr-un club, care e drept nu era foarte aglomerat, dar chelnerul nostru a fost minunat - prompt, ne-a zambit, a fost mereu atent la noi, daca mai vrem ceva - evident ca in momentul in care am tras linie tips-ul lui a fost mai mare ca in alte locuri, doar pentru ca s-a purtat frumos cu noi. De multe ori un zambet si o vorba buna iti aduc mai multe avantaje decat o fata de acritura, incruntata si suparata.
Repet! Oricat de proasta ar fi ziua ta, clientul nu trebuie sa stie! El nu are treaba cu ziua ta proasta si nu trebuie sa sufere din aceasta cauza.
De obicei grijile se lasa la usa locului de munca, le iei cand pleci acasa!