Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Prima mea "experienta" la Cruella

0 pct
4
Firma: 

Am fost aseara la salon sa ma tund. Cu mare strangere de inima am intrat pt ca citisem toate criticile de mai jos, si avand in vedere ca nu prea frecventez saloanele... Mi-era teama ca o sa fie prima si ultima "experienta" la Cruella.
Programarea mea era la 19 dar m-am asezat pe scaun la 20. M-as fi suparat daca ar fi fost vina coafezei, daca s-ar fi miscat in reluare sau ar fi stat degeaba. Dar era clar ca o clienta venise insotita de cineva care nu avusese programare dar nu putea fi refuzata la receptie. De mentionat insa ca am fost intrebata daca ma grabesc (am spus ca nu) si mi s-a oferit o cafea,ceai,etc.
Cand m-am asezat am explicat ce vreau cat am putut de bine iar dra Alina (sper ca am retinut bine numele) a incercat sa imi explice cu frumosu' ca ceea ce vreau eu nu se prea potriveste pe parul meu. Mi-a placut foarte mult ca atunci cand am spus nu si am mers in continuare pe ideea mea, nu am vazut nici strambari de nas si nici fitze de atotstiutor pe fata ei. A zis ok, a zambit si s-a apucat sa se chinuie cu parul meu. Lucru rar zic eu.
Am conversationat tot timpul, dar fara palavrageli stupide sau cuvinte spuse doar de dragul de a nu tacea din gura. Si mi-a placut asta, pt ca nu apreciez nici la magazin casierele care ma intreaba din senin ce am mancat dimineata (vorba vine).
Sunt foarte fericita sa spun ca la sfarsit am aratat exact asa cum mi-am dorit, si coafura a rezistat si pe ploaia si vantul de aseara, si acum dimineata l-am pieptanat doar si arata impecabil. Sunt foarte incantata.
Mai ales ca m-am dus ca o blonda fara nici un ban in buzunar si am platit cu cardul spre rusinea mea. Dar m-am bucurat sa vad ca asta nu a contat, lucru pt care o sa ma revansez cu siguranta la urmatoarea programare. Mi-a placut foarte foarte mult dra.
La final mi-am facut abonament, pt ca mi-a placut f mult cum am fost tratata si mai ales cum am fost tunsa si coafata.
Si daca am zis plusurile, acum sa incep cu minusurile,nu?
Nu am inteles de ce tot coafezele matura si strang parul de pe jos la final. Poate intr-o zi mai putin aglomerata e ok, dar daca Miercuri s-a stat 2 ore peste program si programarile au fost una dupa alta nu vreau sa-mi imaginez ce e vineri si in week-end. Normal mi se parea sa faca asta altcineva.
Si ultimul lucru, am observat ca receptia si programarile se fac fara nici un fel de consultare a coafezelor, manichiuristelor,etc. Stiu ca nu e salonul meu si politica de acolo nu e treaba mea dar... Am auzit cum o persoana ruga receptia sa roage clienta sa vina cu 30 de min mai devreme, pt ca altfel nu se poate incadra in timp. Normal e ca receptia sa stie sa aproximeze lucrurile astea sau sa intrebe.
Si in plus, desi programul se incheia la ora 20, s-a mai facut o programare de coafor la ora 21, si o auzeam pe cealalta fata cum suna sa se scuze ca nu ajunge la o aniversare (cred) pt ca nu a fost anuntata decat cu o ora in urma... Pt mine n-ar fi prea placut...
Asta a fost "experienta" mea la Cruella. Am incercat sa dau cat mai multe amanunte pt toate fetele panicoase, ca si mine :) Cu minusuri inevitabile (ca oriunde ) dar cu foarte mari satisfactii in ceea ce priveste serviciile.
O zi frumoasa tuturor!