Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Nu recomand Cara Cris salon!

0 pct
1

Nu recomand deloc acest salon! Am achizitionat un voucher pt epilare si pt ca nu am gasit nici o parere pe net si pt ca in prezentare scria ca Dna Cristina este doctor, am crezut ca salonul va fi altceva fata de restul saloanelor.

Mare dezamagire! Salonul era intr-un apartament pe jumatate gol, aveau loc niste reamenajari din cate am inteles, insa lasa foarte mult de dorit felul in care arata...

Plus ca aceasta dna doctor din disperare ca trebuie sa-si plateasca ratele la banca, facea de toate ea singura...Nu se ocupa bine de clienti, ii lasa singuri, facea lucrurile in graba, neprofesionist total...

Nu sfatuiesc pe nimeni sa mearga la acest salon!

Am fost si eu la acest salon.

Am fost si eu la acest salon. Desi pe site pare ca e vorba de un salon cu mai multe servicii acesta este split-uit. Cabinetul doamnei doctor, care se bazeaza foarte mult pe cursurile pe care le-a facut dupa facultate in domeniul cosmeticii pentru in rest este medic pe ambulanta. Am fost la o curatare faciala si am iesit de acolo cu aceleasi puncte negre pe fata. Efectul obtinut cu tratamentul de micro dermo abraziune puteam sa il obtin acasa cu malai :).
Cealalta latura a salonului este cea de remodelare care ar fi foarte ok daca s-ar ocupa de ea zilnic doar fata care face masaj, insa ea nu lucreaza in fiecare zi.
Practic sunt doua firme si in loc sa te relaxezi le auzi pe cele doua patroane care se barfesc intre ele.
Din punct de vedere igiena lasa de dorit,baia e deplorabila, inacceptabila pentru un salon.

Patroana de la remodelare nu are pic de tact cu (,) clientele, le balacareste pe clientele care tocmai au plecat de fata cu cele care sunt inca inauntru...e un haos total.

Fata de la masaj, repet, este impecabila, ea lucreaza si la un salon de lux de prin Baneasa (parca).

Sper sa fie de fos acest feedback!

Am cumparat un voucher pentru

Am cumparat un voucher pentru epilat tocmai pentru a vedea serviciile, fiind incatata ca salonul este foarte aproape de locul in care tocmai m-am mutat. Dezamagire totala!! Epilatul s-a facut in graba mare.. fara pic de atentie si mi-a lasat foarte multe fire de par. Ba chiar pe picioare am fasii neepilate. Nu mi s-a mai intamplat niciodata ca dupa un epilat sa sun la alt salon pentru a termina ce nu a fost in stare cosmeticiana de la Cara Cris Cosmetics!! Nu recomand nimanui

Multumesc pentru aceasta

Multumesc pentru aceasta recenzie. Eram pe punctul de a-mi procura un voucher, tocmai datorita faptului ca era vorba de un doctor. Ce m-a mirat si pe mine a fost ca pe site-ul cabinetului nu erau postate poze cu interiorul acestuia, asa ca inclin sa iti dau dreptate.