Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Manichiura - foarte OK :)

0 pct
4

Am fost si eu vinerea aceasta la o manichiura la Salon Ella, pe voucher, si trebuie sa spun ca am fost chiar multumita. Si de pret si de servicii.
In legatura cu postarea de mai jos (cristinach), nu cred ca este o tragedie faptul ca ojele au trecut de termenul de expirare, mai ales ca stie toata lumea ca etichetele acelea le schimba oricum personalul si o sa gasesti in orice salon oje expirate, dar cu etichete “reinnoite”.. Oricum, ojele din salon se folosesc zilnic, deci nu cred ca au cum sa treaca FOARTE mult de termenul de expirare. Probabil ca in cazul asta a fost vorba de neatentie din partea fetei de la manichiura. Pana la urma, care este problema ? Nu am auzit pe nimeni sa se imbolnaveasca de la o oja expirata. Mai intelegeam daca te pricopseai cu vreo infectie sau ceva grav, dar asa..
Referitor la opc.. ar trebui sa avem in vedere ca astfel nu lovim in angajate, ci in conducere, in patroana salonului, care nu cred ca sta ea personal, in fiecare zi, sa verifice niste etichete. Din punctul meu de vedere, aici vorbim de o neglijenta a angajatei, peste care eu as putea sa trec, pentru ca stiu cat de aglomerate pot fi de multe ori fetele.
Cat despre pila de calcaie, nu am fost atenta, venind doar pe manichiura, deci nu o sa comentez.
Pentru cine e interest, experienta mea a fost foarte ok, incepand de la receptive si terminand cu fata de la manichiura, pe care o chema Raluca, daca am retinut bine.