Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

dezamagire

0 pct
2

Incep prin a va spune ca am mers la acest salon cu inima deschisa deoarece am citit pareri ff bune , ba chiar am convins 2 colege sa isi achizitioneze voucher pt manichiura gel la acest salon.

Ajungand acolo am fost tratata foarte frumos , Alexandra (singura persoana care se ocupa de manichira gel ) are un comportament profi.
La capitolul instrumente de lucru...stau prost , deoarece nivelul de diversitate al culorilor pt manichiura este foarte scazut ,nici pt french nu aveau resurse , iar pt modele nici atat (am optat pt o culoare de vara,draguta insa m-am ales cu 2 stickere care au cazut dupa primul dus ).

Dupa o saptamana si 2 zile de cand mi-am facut aceasta minunata manichiura , au inceput sa mi se dezlipeasca unghiile , gelul este foarte prost calitativ (eu sunt cazul fericit deoarece colegele mele au ramas fara gel pe unghii dupa 3,respectiv 5 zile).

Vineri am telefonat la salon pentru a face o programare la intretinere deoarece risc sa raman fara unghii si am fost rugata sa revin in cursul zilei de luni pt a putea vorbi cu manichiurista.
Revenind cu un telefon, astazi , am fost tratata ff urat din partea unei dsoare care nu numai ca nu stie sa vb cu clientii ci e si foarte nervoasa.
In timp ce eu ii vorbeam calm si frumos , dumneaei imi raspundea cu replici acide precum " si ce sa iti fac eu daca se desfac,nu intelegi ca fata de la unghii nu are timp sa mearga nici pana la baie"...si exemplele pot continua.

Sper ca managerul unitatii sa faca ceva in privinta angajatelor ,altfel isi for pierde cu siguranta clientela,mai ales cand serviciile lasa de dorit.