Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Servicii groaznice

0 pct
1

M-am gandit ca oricine merita o a doua sansa,si am mers din nou la EBC pt o intretinere gel.
Neplacut a fost faptul ca mi-au pus in vedere inca de la telefon sa ajung fix la ora stabilita,insa m-au pus sa astept inca o ora deoarece nu stiu de capul lor cand fac programari.
I-am atras atentia manichiuristei de faptul ca gelul se dezlipeste de pe unghii si desi se arata foarte mirata,unghiile ei erau la fel de dezlipite ca a le mele.
Dupa 2 zile de la "minunata" intretinere unghiile mele arata HORROR , s-au dezlipit nu mai putin de 5 unghii,iar la colturile unghiilor se rupe gelul.
Acest salon nu merita nici macar 20 lei pt o intretinere unghii si in nici un caz cei 80 lei (pretul intreg al intretinerii)sau 60 lei ..chipurile pt clientele pe care doresc sa le fidelizeze.

Va recomand cu incredere Saloanele Magic ( http://www.saloanelemagic.ro/ )..eu personal , impreuna cu prietenele mele dezamagite in acelasi mod de catre EBC , mergem la Magic Dristor..fetele sunt super,si totul e de ff buna calitate ...nu gel cumparat din dragonul rosu.

Si manichiura mea a trecut

Si manichiura mea a trecut printr-un dezastru la acest salon... cu un voucher de 39lei. Problema cred ca este si cu materialele folosite; angajata de atunci imi pilea unghiile cu mare avant, pana se facusera foaie de ceapa... apoi mi-a pus extrem de mult gel pe fiecare unghie, imposibil sa se usuce la lampa, chiar si dupa 2-3 reprize. Apoi a inceput iar sa pileasca muntele excesiv de gel de pe unghie. Intr-un final, dupa o ora si jumatate de chin, am plecat cu unghiile ingrosate de gel si plangand de nervi.
Probabil ca in urma amenintarii mele cum ca anunt ANPC-ul, au schimbat angajata respectiva, cam nepriceputa. Interesant a fost ca m-au reprogramat o saptamana mai tarziu la o alta doamna manichiurista, care si-a facut treaba IMPECABIL (dna. Cornelia), insa am inteles ca ea are un contract de colaborare cu acest salon, nu lucreaza cu vouchere.
Am tras de atunci concluzia ca voucherele sunt ok doar pentru un spalat+coafat lejer, un epilat cu ceara, un vopsit de sprancene...in fine, pentru nimicuri. In nici un caz pentru un vopsit, o tunsoare sau o manichiura cu gel care trebuie sa te tina 2-3 sapt.