Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Parere despre Haine Barbati de fitze www.lukso.ro

0 pct
5

Haine Barbati ieftine si de calitate

Am comandat de cateva ori de

Am comandat de cateva ori de la ei si au fost probleme cu marimile care nu corespundeau,am sunat si m-am lasat pagubasa, m-am descurcat singura cu produsele. La ultima comanda insa trebuia sa primesc un parfum cadou la un produs comandat, care, desigur nu era in colet. Am sunat reprosand acest fapt si mi-au spus sa fac retur. Normal ca nu am returnat produsele de teama sa nu pierd tot. Dupa ce am platit 400lei riscam sa nu mai primesc nimic asa ca am inghitit galusca din nou! Dar a fost ultima comanda facuta la ei!

Am comandat o pereche de

Am comandat o pereche de ghete si un trening de pe lukso.ro si produsele au fost chiar ok. Desi preturile sunt mici, produsele sunt de foarte buna calitate.

Evitati pe cat se poate acest

Evitati pe cat se poate acest site...faceti abstactie de mirajul pozelor cu ghete frumoase, sau haine atragatoare!!! Odata ce ti-ai comandat ceva de pe acest site...pot sa zic decat atat: inarmeaza-te cu rabdare...de ce?
Produsele mi-au ajuns intr-o sacose de gunoi, nici macar intr-o cutie de carton, nu mai vorbesc de cutia originala a produsului. Ghetele deja dezlipite...faci retur speri sa primesti ceva mai bun...surpiza alta taxa de curierat, alta punga de gunoi, in care se gaseau alte ghete decat cele pe care le comandasem.
La telefon raspund tot felul de persoane, care nu se recomanda, se adreseaza foarte urat clientului, ba chiar sunt mai nervosi decat mine, care am toate motivele din lume, nu comunica intre ei, nu ii intereseaza nevoia clientului.
Este un adevarat haos acest lukso, va indemn din suflet sa evitati acest site, sa facem ceva ca toata lumea sa stie ca sunt neseriosi!

Va sfatuiesc sa nu faceti

Va sfatuiesc sa nu faceti greseala de comandati pe situl www.lukso.ro. Eu am facut-o, cand am comandat 2 perechi de incaltaminte, iar la receptie am primit una desfacuta iar cealalta pereche era un alt model. Am trimis produsele retur in speranta ca voi primii banii inapoi, iar dupa lungi insistente, mailuri, telefoane si amenintari cu garda financiara si protectia consumatorului am primit partial banii platiti. Motivul retinerii a o buna parte din bani este ca au cheltuieli si nu este vina lor ca eu am dat retur produsele. Calitatea produselor este mult sub ceea ce prezinta pe site, nu iti trimit factura de plata, nu au o adresa de contact pe site, de aceea eu consider ca sunt un caz fericit ca mi-am recuperat o parte din bani.