Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Firma in INSOLVENTA

0 pct
1
Firma: 

Am aflat ca aceasta firma este in insolventa iar vacanta noastra platita din decembrie 2014 pentru 18.06 - 25.06.2015 nu va mai avea loc pentru ca nu avem nimic platit, nici hotel si nici bilete de avion!!!
Mare atentie celor care voiau sa calatoreasca prin aceasta agentie!!!

Si eu sunt in aceeasi

Si eu sunt in aceeasi situatie. Am platit biletele din decembrie 2014 pentru un concediu in perioada 29.08-03.09 2015 si m-am trezit ca nu pot sa plec deoarece nu este nimic rezervat plus ca biletele de avion pe care am fost „somata“ in 9.12.2014 sa le platesc pentru ca altfel pierd oferta (250 euro/pers) n-au fost nici macar rezervate.
Am fost la Omniasig si am deschis dosar de daune si acolo, stupoare, domnisoara foarte draguta care s-a ocupat de mine mi-a spus ca este exclus sa-mi recuperez banii in totalitate deoarece sunt foarte multi in situatia mea si o sa ni se dea un procent care tinde la „sub 50%“.
Ce pot sa spun.... dezamagire totala. Mai ales ca nu am fost anuntata de cei de la agentie de ceea ce se intampla.
Daca nu aveam (intamplator l-am pastrat) numarul de telefon personal al doamnei Sandra sa o sun nu stiu ce ar fi iesit.
Va doresc o vacanta minunata tuturor si sper ca veti putea sa va salvati concediu. Eu am reusit, datorita altei agentii de turism.

Ne alaturam grupului de

Ne alaturam grupului de pagubiti de catre Faros Mayak Tur SRL, am achitat integral din februarie un sejur in Bulgaria. Sunteti siguri ca firma a intrat deja in insolventa? Sunt de acord cu judecata, e clar ca s-a produs infractiunea de inselatorie. V-au mai raspuns la telefon?

imi pare rau ca apar din ce

imi pare rau ca apar din ce in ce mai multi pagubiti de aceasta agentie...am cautat pe portal.just.ro; inca nu apare niciun dosar de insolventa pe numele acestei firme. Dna Yilmaz nu-mi raspunde la telefon de ceva vreme, asa ca am renuntat sa o mai sun in ultima perioada. ceea ce am gasit pe net este faptul ca, pe data de 23.06.2015 le-a fost retrasa licenta de turism pentru "nerespectarea legislatiei in vigoare". voi suna la firma asiguratoare sa intreb care este procedura de deschidere dosare de dauna si va voi tine la curent.

mai aveti ceva info noi?

mai aveti ceva info noi?

Si eu sunt in aceeasi

Si eu sunt in aceeasi situatie bilete platite integral.Nu stiu daca se pot recupera bani dar ei spun ca au asigurare ,si bani se vor recupera .Stie cineva ceva mai mult ?????????

Aceeasi problema si la noi!

Aceeasi problema si la noi! Am prins un early booking pe 31-martie-2015, am semnat un contract pe o anumita suma pe care am platit-o integral! Am verificat la furnizorul lor Holiday office daca au platit ceva si am constatat ca nici macar nu s-au sinchisit sa achite ceva avans la furnizor, astfel ca valoarea contractului a crescut automat cu 500 eur pe care vezi Doamne au zis ca daca nu ar fi fost problemele acestea cu BO in Bulgaria, le-ar fi platit doamna patron (a se citi tepar) din propriul buzunar - ca sa fie clientul multumit! Parerea mea rste ca totul a fost premeditat! Au incadat cat au putut de mult de la noi fraierii in extrasezon si acum au scos banii fin tara prin intermefiul acelei firme din Bulgaria sau de unde o fi, firma care nu m-ar mira sa fie a lor prin interpusi! Cine intreg la cap da un BO in alb si far limita de suma la cine la care nu are nici un interes?! Oricum banii sunt pierduti, de luat nu avem ce sa le luam! Singura solutie ar fi sa ne organizam, sa-i dam in judecata in penal, asa poate merge putin la Beciul Domnesc ca tot este la moda! Se oricepe cineva la chetiile avocatesti?! Asteptam sugestii

Sunt in aceeasi situatie. Am

Sunt in aceeasi situatie. Am platit integral biletele inca din decembrie 2014 pentru perioada 28.06-07.07.2015 si abia azi am aflat ca firma este in insolventa si s-a terminat cu concediul nostru!!! Cum le poti explica unor copii de 8, respectiv 13 ani, care asteptau cu nerabdare sa plecam la mare,ca nu mai mergem?! S-au dus naibii si banii si vacanta noastra!!!