Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Firma in INSOLVENTA

0 pct
1
Firma: 

Am aflat ca aceasta firma este in insolventa iar vacanta noastra platita din decembrie 2014 pentru 18.06 - 25.06.2015 nu va mai avea loc pentru ca nu avem nimic platit, nici hotel si nici bilete de avion!!!
Mare atentie celor care voiau sa calatoreasca prin aceasta agentie!!!

Si eu sunt in aceeasi

Si eu sunt in aceeasi situatie. Am platit biletele din decembrie 2014 pentru un concediu in perioada 29.08-03.09 2015 si m-am trezit ca nu pot sa plec deoarece nu este nimic rezervat plus ca biletele de avion pe care am fost „somata“ in 9.12.2014 sa le platesc pentru ca altfel pierd oferta (250 euro/pers) n-au fost nici macar rezervate.
Am fost la Omniasig si am deschis dosar de daune si acolo, stupoare, domnisoara foarte draguta care s-a ocupat de mine mi-a spus ca este exclus sa-mi recuperez banii in totalitate deoarece sunt foarte multi in situatia mea si o sa ni se dea un procent care tinde la „sub 50%“.
Ce pot sa spun.... dezamagire totala. Mai ales ca nu am fost anuntata de cei de la agentie de ceea ce se intampla.
Daca nu aveam (intamplator l-am pastrat) numarul de telefon personal al doamnei Sandra sa o sun nu stiu ce ar fi iesit.
Va doresc o vacanta minunata tuturor si sper ca veti putea sa va salvati concediu. Eu am reusit, datorita altei agentii de turism.

imi pare rau ca apar din ce

imi pare rau ca apar din ce in ce mai multi pagubiti de aceasta agentie...am cautat pe portal.just.ro; inca nu apare niciun dosar de insolventa pe numele acestei firme. Dna Yilmaz nu-mi raspunde la telefon de ceva vreme, asa ca am renuntat sa o mai sun in ultima perioada. ceea ce am gasit pe net este faptul ca, pe data de 23.06.2015 le-a fost retrasa licenta de turism pentru "nerespectarea legislatiei in vigoare". voi suna la firma asiguratoare sa intreb care este procedura de deschidere dosare de dauna si va voi tine la curent.