Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Pareri despre INFIINTARI FIRME CRAIOVA (S.R.L., P.F.A., II) - Tel: 0766.361.053

Citeste parerile clientilor despre INFIINTARI FIRME CRAIOVA (S.R.L., P.F.A., II) - Tel: 0766.361.053 pentru a afla mai multe detalii. Scrie-ti si tu parerea si primesti 8 puncte.
5
20 Dec '18
Foto pentru infiintarifirmecraiova
224 Puncte
2 pareri scrise
Aruncator cu privirea

Nu trebuie sa mergi la Registrul Comertului sau la ANAF sa depui actele de infiintare firma. De asta ne vom ocupa tot noi.

Radierea firmei nu necesita un control de la ANAF.

TIMP INCHIDERE / RADIERE FIRMA CRAIOVA:
Aprox 45 zile in cazul lichidarii voluntare a unei firme fara datorii.

Daca vrei sa iti inchizi / radiezi firma (SRL, PFA sau II), cu sediul in CRAIOVA, sau in orice localitate din Judetul DOLJ, te rugam sa ne contactezi telefonic la 0766. 361. 053 pentru a programa o intalnire.

0 pct
5
20 Dec '18
Foto pentru infiintarifirmecraiova
224 Puncte
2 pareri scrise
Aruncator cu privirea

Daca apelezi la serviciul nostru de INFIINTARE FIRMA SRL, iti punem la dispozitie si serviciul de contabilitate si iti oferim consultanta GRATUITA pentru obtinerea eventualelor autorizatii necesare.

Daca nu ai spatiu unde sa faci sediul firmei, noi iti punem la dispozitie si serviciul de GAZDUIRE SEDIU SOCIAL DOLJ!

ECHIPA NOASTRA DE JURISTI SI EXPERTI CONTABILI, iti pune la dispozitie tot pachetul de servicii: intocmire dosar ONRC, dosar ANAF, dosar ITM, dosar autorizare, contabilitate, obtinere cod TVA, obtinere cod VIES, salarizare, consultanta GRATUITA!

Pentru mai multe detalii, privind deschiderea unei firme (SRL, PFA, II, IF), in Craiova, sau in orice localitate din judetul Dolj, sau cu privire la actele necesar pentru infiintare firma , te rugam sa ne contactezi telefonic la nr. 0766. 361. 053, pentru o programare, inainte de a depune dosarul la ORC Dolj.

0 pct

Adresa Necunoscut Craiova Telefon0766.361.053  ()