Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

mai bine nu

0 pct
1

eu va invit sa dati search pe google cu copy-paste din continutul primului comentariu, sa vedeti in cate locuri il puteti gasi :)))
si sa dati search pe google dupa gradinita yuki
si va mai recomand sa cititi comentariile la articolul asta, ca poate continutul nu mai e de actualitate, dar comentariile daaa https://mamaocupata.wordpress.com/2012/05/03/gradinita-yuki-mai-bine-nu/

Buna ziua, Eu va recomand sa

Buna ziua,
Eu va recomand sa ma sunati la 0726166422, sa imi scrieti pe adresa de e-mail isrea2@yahoo.com, putem discuta telefonic si in masura in care timpul imi permite ne putem si vedea, sa va asigurati ca sunt reala. Ca mama de baiat de 4 ani, cu job full time in Aurel Vlaicu, gradnita in Ctin Brancoveanu si casa in Magurele-Ilfov, credeti ca am timp sa stau sa editez comentarii noi la fiecare post? Nu, fac asa cum face o femeie inteligenta si da copy paste la un post care oricum mi-a rapit destul timp sa il scriu, dau search pe google dupa cuvintele cheie "gradinita Yuki" si postez peste tot unde gasesc ceva despre ea, din simplul motiv ca vreau ca prarea mea sa fie vizibila la cat mai multe mamici. Cand am avut nevoie de informatii, am gasit prea putine, daca tot m-am chinuit si am scris ditamai textul, macar sa il vada cat mai multa lume. A, si ma gasiti si pe FB cu Oana Andreea- dar contul meu nu este vizibil decat daca imi cereti prietenia si prefer sa am in lista mea doar persoane pe care le cunosc! O zi buna tuturor!

As prefera pe telefon sa imi

As prefera pe telefon sa imi dati mesaj inainte de a ma suna. Imi ziceti in ce problema si aranjam dupa discutia telefonica! Multumesc fain!