Oras
  • Bucuresti-Ilfov
  • Bucuresti

Agentia Kusadasi - Neserioasa

0 pct
1

Este prima si cu siguranta ultima oara cand mai merg cu aceasta agentie - Kusadasi.
Am avut o experienta neplacuta din cauza lor anul acesta cand am contractatun bilet pentru un hotel de 4 stele,care la fata locului nu s-a dovedit a fi de 2 stele! Le-am platit biletul cash cat au cerut, peste 1500 euro pentru 2 persoane - transport cu avionul, masa all inclusiv si cazare pentru 7 nopti. Asigurarile de calatorie au fost extra!
Inca de la plecare, avionul a intarziat cu 30 de minute decolarea, iar nimeni nu si-a cerut scuze pentru acest lucru, nici pilotii nici stewardezele! Calatoria a durat 1,30 ore timp in care ne-au dat un suc si unsandwich, adica o chifla cu cascaval, bataie de joc! Mai bine nu mai dadeau asa sandwich, ca sincer nici nu pretindeam! Cand am luat biletul se laudau ca au compania lor de zbor Air Bucharest si ca sunt prompti si verzi si uscate! La debarcare nu ne-a asteptat nimeni, ne-am uitat dupa cineva cu vreo pancarda cu numele agentiei colaboratoare - Breeze, ioc, nimeni! Ne-am dus singuri in parcare, am gasit microbusul pe care scria Breeze, intr-un tarziu vine si o tipa ghid, o lunatica, cica nu avea pancarda, insa era si ea pe acolo!
Am ajuns la destinatie si la cazare alta srpriza! In loc de camera dubla cu pat matrimonial am primit o camera dintr-un apartament cu 2 camere, la care fusese incuiata usa despartitoare. In plus, patul nu era matrimonial asa cum ceruseram, ci erau 2 paturi single single unite si bineinteles foarte inconfortabile pt un cuplu. Mai mult decat atat, vederea camerei nu era nici pe departe garden view, pentru ca de la balcon vedeam parcarea betonata, plafonul unei cladiri neterminate cu fier betoane si acoperisurile de tigla a doua constructii gen garaj, ce pareau si ele parasite. Bineinteles ca am mers la receptie si am reclamat cele constatate si dupa discutii aprinse ni s-a promis o camera buna pt a doua zi. Am sunat si la agentia Kusadasi, dar bineinteles ca s-au ''spalat pe maini'' si in afara de vorbe, nu ne-a ajutat cu nimic. De fapt, toti cei care ajunseseram acolo cu aceasta agentie - Kusadasi, am avut aceleasi probleme. Am pierdut astfel ziua de plaja, cu nervi si discutii aprinse. A doua zi ne-a dat o camera similara, doar ca nu avea usa despartitoare cu alta camera vecina. Am mers din nou la receptie, nemultumiti bineinteles de faptul ca vederea camerei erea aceeasi, betoane, tigla si fier betoane. Alta cearta la receptie, alte telefoane la agentie lui peste prajit din tara, alti nervi, alt disconfort. Le-am cerut vdere la gradina si spre piscina si ne-au cerut bani in plus. Iar am sunat la agenti Kusadasi, de unde cucoana care ne-a vandut biletul a spus ca ei nu platesc diferenta. Pana la urma de la receptia hotelului ne-au promis o camera mai buna pentru ora 15 dupa amiaza, cand in fine am primit ceva acceptabil. De la balcon vedeam si parcarea cu betoane si planseul cu fier betoane, dar si o gradina cu ceva verdeata a unui vecin si cativa palmieri ai hotelului vecin.
Va spun, hotelul nu poate fi categorisit nici pe departe cu 4 stele, ci de 2 stele! Un hotel de 2 stele pe care ni l-au vandut la pret de 4 stele!
Mobilierul era invechit, la fel si bateriile chiuvetei si cazii. Ceea ce mi s-a parut insa cel mai de plans era faptul ca am gasit frigiderul incuiat si pentru a-l folosi trebuia sa platesti 2 euro pe zi. La fel era si cu internetul, se platea. Am si cumparat 10 ore de trafic pe net, dar dupa nici 5 ore semnalul mi s-a intrerupt. Deasemenea pentru seif trebuia platit 3 euro pe zi (asta a contat mai putzin in nemultumirea noastra). Mi se pare inacceptabil ca la un hotel ce se pretinde a fi de 4 stele sa existe anomaliile astea! Totul era auster la interiorul cladirii, nu vedeai o floare, un vas sau o jardiniera cu flori! Doar la receptie era o vaza cu flori - si alea artficiale!
Am avut all inclusiv, dar ce sa vezi, la pool barul hotelului nostru, totul se platea. ne-au trimis insa la cel al hotelului vecin, care era de 3 stele si de unde puteam lua intre orele 11 dimineata si 23 bauturile gratis, dar doar cele la dozator! Inghetata si restul se plateau. Inghetata gratis puteau lua doar copiii pana in 10 ani.
In concluzie, un hotel pe care noi l-am asemanat cu unul comunist. Plaja hotelului era plina de mucuri de tigara si nu s-a greblat si afanat nisipul in nici o zi. In unele zile, ni s-au cerut bani pe sezlonguri, lucru pe care iarasi nu am putut sa-l inteleg.
La intoarcere, plecarea cu avionul s-a facut cu o intarziere de 1,30 ore. Bineinteles ca nici de aceasta data, comandantul aeronavei nu dat nici o explicatie, nu si-a cerut scuze ba nici macar nu a adresat nici macar un cuvant pasagerilor!
Ce sa mai zicem, noi am luat biletul din Bucuresti de la agentia de pe Bulevardul Magheru, dar de fapt, toti turistii care venisera cu aceasta agentie, indiferenta ca-si contractasera pachetul turistic din Bucuresti sau din alte judete, au avut aceleasi probleme! In concluzie, agentia Kusadasi - cum e turcul si pistolul!
Nu as recomanda nimanui aceasta agentie!